Witam . Chętni do utworzenia PAM ( Porozumienie Akcjonariuszy Mniejszościowych ) potrzeba 5% aby zwołać NWZA - proszę o zgłaszanie ilości swoich akcji na adres e-mail : g.polska1@wp.pl p.s. ja mam 1.1 mln akcji
a odrobiłeś lekcje te które zadałem wcześniej- źeby cokolwiek działać trzeba wiedzieć co się dzieje w spółce, kto tym rządzi kontakt z sądem itp pokaż co jesteś w stanie załatwić a może dołączymy Ja bez trybunału ue lub bogatego szejka nie jestem w stanie cokolwiek zrobić
Dnia 2021-01-04 o godz. 15:56 ~byłoniebyło napisał(a): > Elektrimowcy mają bogtego wujka to i w końcu mu z gardła wyszarpia swoje. A my mamy obszczymurka - goły i wesoły, o czym tu gadać.
Ale mając tyle akcji co dużo deklaruje (tysiące, a nawet miliony) działąc i nie popuszczać, szarpac dziada a nuż się uda. Do roboty, do roboty ............nie ociagac się.
po pierwsze trzeba zebrać ponad 17 mln akcji poświadczone z biura po drugie muszą być pełne dane osobowe. po trzecie trzeba je wysłać na adres @ kolegi ~on z deklaracją pełnomocnictwa po czwarte, trochę za późno, syndyk i reszta bandy skubie, i ma z trupa sposób na lekkie życie.
Kupiłem akcje tego OSZUSTA - KRÓLA, jak spółka nosiła jeszcze nazwę CENTOSTAL, czyli już chyba grubo ponad 10 lat temu , mam stratę ponad 67000 zł. Ileż on nakłamał w sprawie inwestycji w KOMI?! Tym zwabił akcjonariuszy. Ze względu na wiek niewiele mogę, ale Ci ,którzy mieszkają w Katowicach lub w pobliżu, to faktycznie mogliby poczynić jakiś krok w tej sprawie. KRÓL jest ponadto oszustem i malwersantem. wyprowadził kasę ze spółki, a to na zakup POLONII WARSZAWA, którą porzucił, na ciepłownię ŚREM z którą nie wiadomo co dalej i diabli wiedzą na co jeszcze. Zakładam, chociaż nie mam dowodów, że po prostu spółkę .......... okradł. I do tego te szemrane konszachty ze złodziejskim FUNDUSZEM o nazwie........( skrót) PEM. Dla mnie jest klasycznym ZŁODZIEJEM, którym zainteresować powinna się prokuratura. Jakby ktoś, kto blisko siedziby IDEONU mieszka i złożył doniesienie do miejscowej prokuratury, jestem gotów być SWIADKIEM. Pozdrawiam. Łatwo mnie namierzyć i mieć ze mną kontakt - jestem ZALOGOWANY!
Dnia 2023-02-03 o godz. 18:06 zyga_1 napisał(a): > Kupiłem akcje tego OSZUSTA - KRÓLA, jak spółka nosiła jeszcze nazwę CENTOSTAL, czyli już chyba grubo ponad 10 lat temu , mam stratę ponad 67000 zł. Ileż on nakłamał w sprawie inwestycji w KOMI?! Tym zwabił akcjonariuszy. Ze względu na wiek niewiele mogę, ale Ci ,którzy mieszkają w Katowicach lub w pobliżu, to faktycznie mogliby poczynić jakiś krok w tej sprawie. KRÓL jest ponadto oszustem i malwersantem. wyprowadził kasę ze spółki, a to na zakup POLONII WARSZAWA, którą porzucił, na ciepłownię ŚREM z którą nie wiadomo co dalej i diabli wiedzą na co jeszcze. Zakładam, chociaż nie mam dowodów, że po prostu spółkę .......... okradł. I do tego te szemrane konszachty ze złodziejskim FUNDUSZEM o nazwie........( skrót) PEM. Dla mnie jest klasycznym ZŁODZIEJEM, którym zainteresować powinna się prokuratura. Jakby ktoś, kto blisko siedziby IDEONU mieszka i złożył doniesienie do miejscowej prokuratury, jestem gotów być SWIADKIEM. > Pozdrawiam. Łatwo mnie namierzyć i mieć ze mną kontakt - jestem ZALOGOWANY!
też jestem zalogowana, proszę napisz do mnie, dziękuję
Witam ponownie. Prosimy o kontakt e-mailowy chętnych do utworzenia PAM . Informuje , że obecnie posiadamy chętnych na ok. 5mln akcji . To oczywiście zbyt mało aby co kolwiek zdziałać . Proszę zgłaszać się na : g.polska1@o2.pl