• Awaria Autor: ~Piotr [5.173.208.*]
    Jeszcze do tego nie działa
    Emakler
    Co za szajs
  • Re: Awaria Autor: ~krzysiek [37.47.93.*]
    co za syf ten emakler
  • Re: Awaria Autor: ~sdfds [94.254.222.*]
    nie dziala
  • Re: Awaria Autor: ~Robson [185.124.117.*]
    Zrobiłem zlecenie i kupa chyba żarty
  • Re: Awaria Autor: ~toa [178.217.197.*]
    Gówno warty jest ten system, nie weszło mi kilka zleceń k...a od rana. Potem nie mogłem ich wycofać.
  • Re: Awaria Autor: ~Piotr [5.173.208.*]
    Już naprawili
    No !!!!!
  • Re: Awaria Autor: ~Sceptyk_Praktyk [178.36.2.*]
    Szajs przyjmuje zlecenia, ale ich nie wykonuje, a nie da się ich anulować. Czyli, wykonają się pewnie gdy nie będą potrzebne. Po numerach mbanku z podnoszeniem opłat już nie mam wątpliwości - pora się po prawie 20 latach przenieść gdzie indziej. To BYŁ dobry bank, emakler to BYŁO dobre konto do zwykłego inwestowania.
  • Re: Awaria Autor: ~toa [178.217.197.*]
    Dokładnie, od rana chciałem coś dokupić, puściłem 4 zlecania - żadne do tej pory się nie pojawiło na GPW, kurs już zdążył iść mocno w górę i dupa. Anulować ich też nie mogę. Co za k...a szajs.
  • Re: Awaria Autor: ~fff [109.206.220.*]
    Wie ktoś czy idzie u nich to zareklamowac?
    czy maja w regulaminie ze mogą nie dzialac?
  • Re: Awaria Autor: ~Sceptyk_Praktyk [178.36.2.*]
    Niech tylko spróbują coś jeszcze mi mailem albo telemarketerami ZAREKLAMOWAĆ, to się nasłuchają (nie, żebym miał być niekulturalny, ale odpowiem że się cieszę, że rozmowy są nagrywane, że może "menedżment" niech posłucha odchodzących klientów, a nie się potem dziwi złej opinii na rynku).
  • Re: Awaria Autor: ~DW [77.252.45.*]
    Zgłosiłem reklamację, napisałem żeby zwrócili mi prowizji za piątkowy handel.
  • Re: Awaria Autor: ~DUCH [5.184.218.*]
    Ale szaleństwo gorzej dla tych co nie wykonali zaplanowanych transakcji bo się wogóle nie zalogowali dziś po ciężkich przeprawach narazie działa
    Dziś znów umnie nie działa rano ok i po 10 minutach wylogowalo i znów ten sam błąd ustawiłem tylko 2 zlecenia szajs
    Za 3 razem zalogowałem się ruszyło zobaczymy jak długo potrwa ta zabawa
[x]
MBANK -1,47% 1 141,00 2026-04-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.