• Jakaś żenada na tym forum Autor: ~Bajden [91.198.89.*]
    Wszedłem na forum, żeby dowiedzieć się czegoś o spółce a tutaj jakieś żenadne rozmowy jak na chacie dla przedszkolaków. Jakieś sheepy z szopy. Jakiś mroczny ze stodoły. Ludzie, pić to trzeba umieć. Niekoniecznie trzeba to robić na forum.
  • Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~Buziaczki [78.11.162.*]
    Jeszcze samobiczowanie felgami
    ZERO
    NAWET TROLING DO P U P Y
    A o spółce to najlepiej ze sprawozdań i facebooka INVESTORZE KOCHANY
    Tu faktycznie żenada. Najgorsze głupoty to Mroczny pisze. Emisję teraz wymyślił
    HAHAHAHAH BOKI ZRYWAC
    Porządny inwestor przeciez forum nie czyta
  • Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~Waterloo [37.248.138.*]
    Nawet nie ma sensu straszyć spadkami, no i tak gadają na inne tematy :) Gandża tu rzadzi
    Właśnie . Kupujecie CDR?
    Moje prognozy sa super. Sprawdzalność 95%
    A co tu gadać jak nikt mądry tego i tak nie czyta (podobno)
    Na inn day było ( i to wynika ze sprawozdań) że ITL ma kasy w bród. Do swoich odbiorców rozszerzyli ofertę o mozliwośc videoprezentacji produktów ( klient moze zadać pytanie i ekspedient pokazuje mu konkretny produkt / towar jak chce, wyjasnia i wogól ena video pokazuje , porównuje jak w sklepie normalnie). Poza tym budowanie sieci partnerów idzie bardzo dobrze. Platforma jest świetna i prosta w użyciu. Inteli idzie na outsorsing servisu, obsługi i instalacji, tak by dawac usługę bez konieczności angazowania swoich pracowników we wdrożenia. Dokładnie jak Comarch. Optima Comarcha w chmurze też na począrtku szła ślamazarnie, teraz, dzięki takiemu systemowi wdrożeń i serwisu idzie jak burza, Na pewno widziałas nawet reklame w TV. Voiceboty InteliWice niedługo będą tak popularne i niezbedne jak excel dla analityka. A InteliWise będzie tylko liczyć za abonament i rozwijac produkt.
    Muszą zdawać z tego sprawę, jesli nie,znaczy że to stare i ograniczone dziady a nie dalekowzroczni inwestorzy.
    Poza tym ITL nie ma konkurencji która działała by tak wszechstronnie, niezawodnie i elastycznie świadczy o tym nie tylko ostatni przetarg ale nowe kontrakty. Tajemnica poliszynela jest że w 1Q będzie przełom. Wtedy kazdy będzie żebrał o te akcje.
  • Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~Kichot [196.247.180.*]
    Chciałbyś oddać papiera a nie masz komu? W dodatku leci? Ups
    SPRZEDAM za 2,20!!!!
    Bo chce kupić Twojego konika!!!!!!! po 1,60 :))))
  • Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~Stnr [37.47.79.*]
    W ogóle to jest jakiś absurd żeby na forum szukać informacji. To już lepiej chyba nowiny podhalańskie poczytać. Od informacji jest strona internetową firmy. I albo ktoś wierzy co tam jest napisane albo nie. Na Forum można się jedynie upewnić że wisi się w większym stadzie. Takie wsparcie dla tych co mają sto akcji. Może kiedy wyjadą za to do grecji. A spadki tutaj też były 10 lat lat temu. Teraz pytanie czy czyścimy firmę po 10latach czy też gramy dalej. Po co czyścić coś co co zarabia parę groszy na komunikacie a wysyła ich w milionach. Osobiście mnie Ciekawi jedynie wycena tej firmy w 2050. To jest ciekawe... A to co dzisiaj... Marność . Wszystko marnosc. Taka zagadka dla forowoczow
    A od czego jest skrót STNR?
  • Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~Kichot [196.247.180.*]
    Stnr -od stary numer?? Żeby się nie pomylić przy zmianie ip :-)))
    Albo
    https://www.healthline.com/health/baby/symmetric-tonic-neck-reflex
  • Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~stnr [37.47.79.*]
    Co za różnica. Ja jestem fanem spółki. Kupiłem i nie sprzedaje. Osobiscie uważam że to dobry interes - a zastrzeżenia prezentuje na forum. Forum Romanum. Moje zastrzeżenia co o cen w przetargu to tylko moja opinia... Oparta na wiedzy ale opinia. Zresztą ostatnio prezes odpowiedział na to zastrzeżenie - nie działamy w próżni i w to akurat wierzę - te 20 procent opustu ceny to wyliczone ryzyko związane z konkurencją. Tak jak pisałem wcześniej ja już do portfela nie dokładam... Bo nie mam. A że w tym roku już nie wzrośnie? Toż to prezes sam powiedział że nic na szybo nie podpisują a rozmowy są o wdrożeniach przyszłorocznych.
  • Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~2Buziaczki [78.11.162.*]
    Nie wierzę! Jej coś pozytywnego jednak, że wiadomo co za ile... Ktoś słuchał!!!! Wow.A takie rzyganie po było....
    Zara wjedzie tu Mroczny jak nic.
    2,20 !!!
    2,20!!!
  • Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.16.*]
    Dnia 2020-12-14 o godz. 16:31 ~stnr napisał(a):
    > Co za różnica. Ja jestem fanem spółki. Kupiłem i nie sprzedaje. Osobiscie uważam że to dobry interes - a zastrzeżenia prezentuje na forum. Forum Romanum. Moje zastrzeżenia co o cen w przetargu to tylko moja opinia... Oparta na wiedzy ale opinia. Zresztą ostatnio prezes odpowiedział na to zastrzeżenie - nie działamy w próżni i w to akurat wierzę - te 20 procent opustu ceny to wyliczone ryzyko związane z konkurencją. Tak jak pisałem wcześniej ja już do portfela nie dokładam... Bo nie mam. A że w tym roku już nie wzrośnie? Toż to prezes sam powiedział że nic na szybo nie podpisują a rozmowy są o wdrożeniach przyszłorocznych.

W pierwszym przetargu OK.
    W drugim pojawia się jednak pytanie - z jaką konkurencją? Nowo narodzoną?
    Bez sensu jest unikanie nieistniejącego prawdopodobnie ryzyka.

Odpowiedź na pytanie o taką kalkulację jest inna i wynika z doświadczenia w przetargach budżetowych.
    ITL wybrał mniejszy zysk i tym samym ruchem wypracował dobre relacje z Zamawiającym. Znaczy patrzy w przyszłość i liczy na współpracę, a nie kasuje bezbronnego klienta.

I to jest jedyny plus tej sytuacji, a nie to co napisałeś i co podchwyciła owca w charakterze poduszki przy twardym lądowaniu.

Powyższe też rokuje dobrze na kolejne kółko, czego wszystkim życzę przed Świętami.

• Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~3Buziaczki [78.11.162.*]
    No i wyszło szydło z worka.
    Jeszce o tej emisji poopowiadaj. Dostaniesz moze 3 buziaczki i Ci może piosnkę na dobranoc(
    (Ciekawe że niektórzy czytając wszystko interpretuja tylko wybrane w sposób wygodny akty, z zapałem omijaja niektóre wpychajac je potem,poczasie jako własne doskonale wywazone argumenty)
    To takie chłopskie , prawda.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.16.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~3Buziaczki [78.11.162.*]
    Pfffrrrrrruuuuu
    Cedzak :)
  • Re: Jakaś żenada na tym forum Autor: ~nr [37.47.79.*]
    Osobiście nie widzę wieszego sensu przy budowaniu relacji na cenie - tym bardziej w postepowaniach publicznych. Serwis relacje miękkie to tak. Tutaj ewidentnie wg mnie i o tym pisałem zabrakło wiedzy o tym że szacunek do projektu może być przez zaopatrzeniowca podbity o 20 procent i o tym już pisałem. Jednak jakoś to trzeba wytłumaczyć. Poza tym nic się nie zmienia dalej produkt jest,nawet działa i jest słowo klucz abonament. Na ta informacje czekalismy
  • Kiedy umowa??? Autor: ~Romeusz [89.64.9.*]
    Czekamy na kolejne newsy :) może nowy inwestor wejdzie?
  • Re: Kiedy umowa??? Autor: ~stnr [37.47.79.*]
    Prezes mówił że na pewno nie wejdzie inwestor kapitałowy bo takiego niepotrzeba
  • Re: Kiedy umowa??? Autor: ~Prorok [5.173.185.*]
    Albo wezwanie :)
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.