Dnia 2020-12-12 o godz. 00:57 ~STNR napisał(a): > Jaki jest według Ciebie ten obraz?
Że firma nie potrafi zarabiać, przejadła swój majątek ( głównie kapitał zapasowy zasilony emisją), a forum jest zdominowane wpisami osób zaangażowanych niemerytorycznie w jej obronę. Jest wydmuszką, a z dnia na dzień ludzie w niej zaangażowani mogą założyć identyczną w wymiarze gospodarczym. Jedyne jej rzeczywiste aktywo to listing na NC, co MA swoją realną wartość na rynku.
Nie widzę tu żadnego mocniejszego punktu, który zostałby użyty do jej obrony, gdyby ktokolwiek na forum miał nieco większą wiedzę o jej działalności niż ta wyniesiona z ESPI. A i z tą wiedzą nie jest najlepiej.
Kijów i Nikozja na wakacjach w Warszawie - to moje podsumowanie firmy po ostatniej pętli.
Ostatniej w sensie porządkowym, nie ostatecznym mam nadzieję.
Prostackość mojego rozumowania nie ogarnia sensu wypowiedzi "Nie widzę tu żadnego mocniejszego punktu, który zostałby użyty do jej obrony, gdyby ktokolwiek na forum miał nieco większą wiedzę o jej działalności niż ta wyniesiona z ESPI" Po dwókrotnym przeczytanu, dalej nie rozumiem. Jest to chyba moment odpowiedni by dopakować walizy i zająć się gotowaniem świątecznego bigosu. Juz na to czas, jeśli ma byc taki jak robiła moja babcia. Tymczasem może ktoś inny, moze bardziej merytoryczny i inteligentny zajmie się zabawianiem Towarzystwa. Do zobaczenia na 5.
Dnia 2020-12-12 o godz. 11:21 ~Sheep napisał(a): > Prostackość mojego rozumowania nie ogarnia sensu wypowiedzi "Nie widzę tu żadnego mocniejszego punktu, który zostałby użyty do jej obrony, gdyby ktokolwiek na forum miał nieco większą wiedzę o jej działalności niż ta wyniesiona z ESPI" > Po dwókrotnym przeczytanu, dalej nie rozumiem. Jest to chyba moment odpowiedni by dopakować walizy i zająć się gotowaniem świątecznego bigosu. Juz na to czas, jeśli ma byc taki jak robiła moja babcia. Tymczasem może ktoś inny, moze bardziej merytoryczny i inteligentny zajmie się zabawianiem Towarzystwa. Do zobaczenia na 5.
No, i posprzątaj po sobie, aby nie było tak jak zawsze! Ja idę łowić złotego karpia.
Haha, faktycznie. Prawdziwe jest powiedzenie: "Kto z kim przestaje, takim się staje:)" dwUkrotnym oczywiście :) Aż oczy bolą :)))) !!! Więc to już faktycznie najwyższy czas. Pa, bo zaraz oślepnę. Ostatecznie do 5
Dnia 2020-12-12 o godz. 12:23 ~Sheep napisał(a): > Haha, faktycznie. Prawdziwe jest powiedzenie: "Kto z kim przestaje, takim się staje:)" > dwUkrotnym oczywiście :) > Aż oczy bolą :)))) !!! Więc to już faktycznie najwyższy czas. Pa, bo zaraz oślepnę. Ostatecznie do 5
Jest też takie o skorupce. Wrzuć na luz, to przestaniesz się ślizgać!