• Arrivederci roma(n) Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Zbrzydł mi ten papier. Mimo ciekawej branży, to bryndza tu straszna jest. Bawcie się dalej!
  • Re: Arrivederci roma(n) Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.25.*]
    Dnia 2020-12-11 o godz. 16:31 ~Rado napisał(a):
    > Zbrzydł mi ten papier. Mimo ciekawej branży, to bryndza tu straszna jest. Bawcie się dalej!

Jak to robisz, że wchodzisz i wychodzisz a raportowany wolumen w ogóle tego nie odzwierciedla?
    Inny rynek?
    Onet?
    Może zmień nick na Neo - po Baltorze2004 i Rado, litera mniej i zaoszczędzisz 100ms na każdym poście, co może się przełożyć na darmowe, choć nadal rutynowe wejście do toalety po fajrancie.

• Re: Arrivederci roma(n) Autor: ~Rado [176.115.84.*]
    Jeszcze tego brakuje, żebyś moje wolumeny analizował. Przynajmniej nie będę się musiał tu z tobą męczyć. Żegnam
    Dnia 2020-12-11 o godz. 18:05 ~Rado napisał(a):
    > Jeszcze tego brakuje, żebyś moje wolumeny analizował. Przynajmniej nie będę się musiał tu z tobą męczyć. Żegnam

Są na szczęście pozbawione twojej indywidualności. Wolumen to wolumen, sztuka akcji to jedna sztuka.
    Nie analizuję twojego wolumenu, bo jak napisałem ( a zakładam, że potrafisz czytać - nie tylko pisać) jest on poniżej szumu.
    Są wprawdzie techniki podszumowe, ale aby ich użyć musiałbym założyć, że potrafisz je stosować. A mam dowód, że nie potrafisz.

No i niech dla ciebie będą poniżej szumu i na tym poprzestańmy :)
    Dnia 2020-12-11 o godz. 19:33 ~Rado napisał(a):
    > No i niech dla ciebie będą poniżej szumu i na tym poprzestańmy :)

To jest bezsens. Jak mogę nie przestać odpowiadać na nieodebraną informację?!
    Postulujesz pewnik "chłopie".

Piszesz jak menopauzująca prawiczka.

Co jest k.... z Będzinem i Śląskiem w ogólności. Czy kadm z kopalni wyparł z was zdolność do logicznego myślenia?!

• Re: Arrivederci roma(n) Autor: ~Romek [37.47.25.*]
    Ale dojechales oShibce tą prawniczką! Będzie foch! No chyba ze moze jednak FOCH..
  • Re: Arrivederci roma(n) Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Wasze analizy bez sensu. Samochwalną dedukcją. Na wielu frontach. Akurat prawników to ja nie znoszę i nie jestem. Mam pogląd, wynikający z doświadczenia że to złodzieje i nieroby. Choć osobiście znam dwóch swietnych, Wyjątki potwierdzające regółe.
    Menopauzy też nie mam. Pudło. Kolejne.
    Rado: To bardzo ładnie że się pożegnałeś. Być może będzie to nowa tradycja na NC, zapoczątkowana przez Mrocznego.

Dnia 2020-12-11 o godz. 20:53 ~Sheep napisał(a):
    > Wasze analizy bez sensu. Samochwalną dedukcją. Na wielu frontach. Akurat prawników to ja nie znoszę i nie jestem. Mam pogląd, wynikający z doświadczenia że to złodzieje i nieroby. Choć osobiście znam dwóch swietnych, Wyjątki potwierdzające regółe.
    > Menopauzy też nie mam. Pudło. Kolejne.

Romek sypnął ci solą w oczy i napisał, że to ja machałem ręką.
    Czy wy wszyscy chlejecie popołudniu na umór?

Mroczuś włącz sobie Stare Dobre Małżeństwo. Dużo bardziej komunikatywny po tym jesteś.
    Wolimy Cię jako tkliwego romantyka niż misjonarza o pustym sercu.
    Mroczny pił do mnie. Ja dzisiaj na trzeźwo. Z geografii Piotrek, to chyba trójka na szynach była.
    Często mam wrażenie że to samouk powtarzający cudze frazy tak, by udawały głębię nieistniejących przemyśleń. Czasem jedynie da się odczuć coś oryginalnego.
    Dnia 2020-12-11 o godz. 21:43 ~Sheep napisał(a):
    > Często mam wrażenie że to samouk powtarzający cudze frazy tak, by udawały głębię nieistniejących przemyśleń. Czasem jedynie da się odczuć coś oryginalnego.

"Nie mniej" - że zacytuję Twoja hagiografię - pokazuje to wartość samonauczania względem nauki przymusowej.

Mimowolny komplement dla mnie. Tym większy że JUŻ uważacie mnie za dyplomowanego prawnika.
  • Re: Arrivederci roma(n) Autor: ~Romek [37.47.25.*]
    Offca, a Ty wiersze piszesz?
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.