firma jest w stanie upadłości by się zabiezpieczyć , teraz jak nie zapłacą to bank zlicytuje działke która należy do babina , potem bank nie będzie mógł tak se wyrzucić firmy bo jest w stanie upadłości wiec stawiam ze się dogadają i aqt odkupi działkę po niższej cenie niż babina , dzisiejsze info to fakt ze chcą połączyć foto z zbiornikami , stawałam ze do zbiorników będą dołączać mikro instalacje żeby zasiała cały sustem , albo będą mieć szersza ofertę no zastaw foto z zbiornikami , firma się rozwija , cały czas jest popyt na zbiorniki , czas pokaże kto ma racje . Myśle ze to ostatni tydzień kwoty jednocyfrowe za akcje . Pozdrawiam Wszystkich , tych bez akcji tez
Licytacja to proces który trochę trwa. Banki nie są skore do takich licytacji, raczej chwytają się wszystkiego żeby była to ostateczność. Jeżeli dojdzie do licytacji to działka już nie będzie banku tylko tego kto ją kupi. Jest to atrakcyjnie położony kawałek ziemi więc paru "kadiastych" z Łomży by się tym zainteresowało po to aby wynajmować Aq albo sprzedać z dużym zyskiem więc na taniej bym nie liczył
ja mam pakiet i dokupie jeszcze akcji od takich hakowcow jak ty , kurs był po 4-5 a spadł na 3.xx na znikomym wolumenie . Nie mogą zlicytować majątku na działce po dług był pod działkę , wiec aqt może znaleźć hale wynajac bo teraz dużo taniej i się tam przeprowadzić , haks będzie z emisji .
Nie mają 100 tys na spłatę kredytu a będą mieli na wynajęcie i przeprowadzkę. Kupuj, kupuj. Ja już dawno sprzedałem. Moje zlecenie kupna czeka na 1 groszu.
Ja nie mam akcij aquatech ale lubie tu wchodzic i patrzec co sie dzieje ,fajnie sie czegos nauczyc bez straty pieniedzy ,ogolili was jak baranów poprostu wzorowo tylko zastanawiam sie gdzie jest knf przeciez zarzad takimi newsami naganial na wzrosty ze powinni siedziec do konca zycia