• Ale tu szaleństwo Autor: ~Enio [31.182.195.*]
    szał ciał normalnie kurs skacze jak moje ciśnienie, zawsze tu tak ? pytam bo nabyłem niedawno pakiet, ale to chyba strata czasu ?
  • Re: Ale tu szaleństwo Autor: ~KC [169.143.222.*]
    To chyba dobrze, że wokół spółki cisza, przynajmniej mogłeś nabyć pakiet w dobrej cenie, a nie musieć celować w dołek. Stabilna sytuacja finansowa spółki, dywidendy, zwiększane dochody, spokojnie, rynek w końcu dostrzeże Asseco.
  • Re: Ale tu szaleństwo Autor: ~Inwestor_dywidendowy [5.173.104.*]
    Dokładnie tak! Pozdrawiam. Dywidendowy
  • Re: Ale tu szaleństwo Autor: ~MAZUR [95.49.206.*]
    Dnia 2020-12-09 o godz. 07:54 ~KC napisał(a):
    > To chyba dobrze, że wokół spółki cisza, przynajmniej mogłeś nabyć pakiet w dobrej cenie, a nie musieć celować w dołek. Stabilna sytuacja finansowa spółki, dywidendy, zwiększane dochody, spokojnie, rynek w końcu dostrzeże Asseco.

To wszystko jest tak jak piszesz, no cóż można i tak jak babcia z balkonikiem przeć do przodu, wisząc na balkoniku na kółkach, taka babcia emerytowana i schorowana, i jak dumnie kroczy w przyszłość, oczekując dywidendy na nowe reformy niewymowne, bo o koronkowych musi zapomnieć, gdyż golarka tępa, jak obuch u siekiery, a jednak do przodu na tym łez padole.
  • Re: Ale tu szaleństwo Autor: ~Gibon [82.214.146.*]
    Cierpliwości gdzieś te pieniądze z baloników przepłyną. Ktoś dostrzeże potencjał.
  • Re: Ale tu szaleństwo Autor: ~Enio [31.182.213.*]
    czy tu coś się ruszy do jasnej ... Anielki, przecież żółw i ślimak to petardy w porównaniu z ruchem kursu tej firmy, przepraszam rakiety, petarda pochodzi od patard z frc. "pierdzieć", ale to już nie na temat, zaczynam się lekko niecierpliwić, gdzie ja miałem mózg i oczy jak to kupowałem :(
  • Re: Ale tu szaleństwo Autor: ~Asd [192.166.202.*]
    Sprzedaj i wyjdź, zrób coś dla innych
  • Re: Ale tu szaleństwo Autor: ~Enio [31.182.213.*]
    to miała być forma żartu, ale nie przypadła tobie do gustu, sorry
  • Re: Ale tu szaleństwo Autor: ~wuj91 [91.198.217.*]
    Dnia 2020-12-16 o godz. 17:12 ~Enio napisał(a):
    > to miała być forma żartu, ale nie przypadła tobie do gustu, sorry

bo to wskazówka inwestycyjna nie żart:)
[x]
ASSECOPOL -0,55% 161,60 2026-03-27 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?