Ten nasz animator to totalny golas hehe niby chcialby podciągnąć ale kasy niet .... samymi zleceniami na 20 akcji za daleko nie ucieknie :D ja mam czas więc spokojnie poczekam ...
Problem jest jeden ...na wielu spółkach choćby takim innogene wzrosty są robione tak że przychodzi ekipa do głównego akcjonariusza od na umowę cywilno prawna pożycza część akcji na określony czas i oni kręcą robiąc tysiące procent wzrostów pewnie u naszego profesora też wiele razy byli tylko on na takie szemrane układy nie idzie więc i mamy cenę z debiutu 10 lat temu ..
Ta uczciwość i stabliność dobrze wróży na przyszłość. Ja tam się cieszę z takiego solidnego, przemyślanego budowania fundamentów, niedługo zaczniemy widzieć tego efekty
Tylko że Pan Profesor już ma 67 lat i jest mężczyzną więc czasu na kolejne 10 lub więcej lat na budowę biznesu może już nie być w sumie jak na 10 lat budowania biznesu to ciężko idzie ....
Ale to manipulowanie 1 akcja chyba należy zgłosić do KNF przecież to manipulacja obrazu sesji .... Ale z drugiej strony komuś zależy aby tu źle to wyglądało na kupnie mało na sprzedaży większe pakiety no i jak tylko wyjdzie na plus to odrazy 1 akcja zbijają kurs dobrze to wróży na przyszłość ...
O przyszłość personalnie w spółce raczej bym się nie martwił. Buduje b solidny zespół fachowców. Plany rozwoju są, również na giełdzie. Też patrząc na wzrosty niektórych spółek z segmentu zazdrość bierze. Ale wg mnie tu fundamebry są bardzo mocne do mocnego rozwoju. Czekamy na impuls.
A ja stawiam hipotezę, że może być powtórka dobrego raportu za 4 kwartał, zwłaszcza gdy chodzi o regularne zlecenia MZ plus podtrzymanie tych dobrych działań, które pokazał ostatni raport, więc wnioski nasuwają się same.....Każdy jednak decyduje sam i dopiero jak zaczną się obroty powyżej 20000 akcji wówczas papier zacznie się kręcić :)