• To ja dzisiejsza podbitka to ja dobrałem Autor: ~Spekulant [37.47.166.*]
    Coś czuję w kościach że idzie info że Read Gene będzie brał udział w szczepieniach na covid ....

Zobaczcie dziś i ostatnio swissmed

A tu taka projekcja porównawcza

https://stooq.pl/q/?s=rdg&d=20201208&c=2y&t=c&a=lg&b=0&r=swd
  • Re: To ja dzisiejsza podbitka to ja dobrałem Autor: ~Spekulant [95.108.29.*]
    Ten nasz animator to totalny golas hehe niby chcialby podciągnąć ale kasy niet .... samymi zleceniami na 20 akcji za daleko nie ucieknie :D ja mam czas więc spokojnie poczekam ...
  • Re: To ja dzisiejsza podbitka to ja dobrałem Autor: ~Spekulant [95.108.29.*]
    Problem jest jeden ...na wielu spółkach choćby takim innogene wzrosty są robione tak że przychodzi ekipa do głównego akcjonariusza od na umowę cywilno prawna pożycza część akcji na określony czas i oni kręcą robiąc tysiące procent wzrostów pewnie u naszego profesora też wiele razy byli tylko on na takie szemrane układy nie idzie więc i mamy cenę z debiutu 10 lat temu ..
  • Re: To ja dzisiejsza podbitka to ja dobrałem Autor: ~Kaz [31.0.2.*]
    Ta uczciwość i stabliność dobrze wróży na przyszłość. Ja tam się cieszę z takiego solidnego, przemyślanego budowania fundamentów, niedługo zaczniemy widzieć tego efekty
  • Re: To ja dzisiejsza podbitka to ja dobrałem Autor: ~Spekulant [37.47.175.*]
    Tylko że Pan Profesor już ma 67 lat i jest mężczyzną więc czasu na kolejne 10 lub więcej lat na budowę biznesu może już nie być w sumie jak na 10 lat budowania biznesu to ciężko idzie ....
  • Re: To ja dzisiejsza podbitka to ja dobrałem Autor: ~Spekulant [37.47.175.*]
    Ale to manipulowanie 1 akcja chyba należy zgłosić do KNF przecież to manipulacja obrazu sesji .... Ale z drugiej strony komuś zależy aby tu źle to wyglądało na kupnie mało na sprzedaży większe pakiety no i jak tylko wyjdzie na plus to odrazy 1 akcja zbijają kurs dobrze to wróży na przyszłość ...
  • Re: To ja dzisiejsza podbitka to ja dobrałem Autor: ~Blackpik [46.76.49.*]
    O przyszłość personalnie w spółce raczej bym się nie martwił. Buduje b solidny zespół fachowców. Plany rozwoju są, również na giełdzie. Też patrząc na wzrosty niektórych spółek z segmentu zazdrość bierze. Ale wg mnie tu fundamebry są bardzo mocne do mocnego rozwoju. Czekamy na impuls.
  • Re: To ja dzisiejsza podbitka to ja dobrałem Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Jak ruszy na dobre to ja jeszcze dobieram - bez względu na cenę.Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: To ja dzisiejsza podbitka to ja dobrałem Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.226.*]
    A ja stawiam hipotezę, że może być powtórka dobrego raportu za 4 kwartał, zwłaszcza gdy chodzi o regularne zlecenia MZ plus podtrzymanie tych dobrych działań, które pokazał ostatni raport, więc wnioski nasuwają się same.....Każdy jednak decyduje sam i dopiero jak zaczną się obroty powyżej 20000 akcji wówczas papier zacznie się kręcić :)
[x]
READGENE -0,65% 6,10 2025-10-29 10:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.