Ktoś jeszcze poleca?
Powiem szczerze, że jakoś zawsze miałem więcej zaufania do banku, bo jednak środki pod większą kontrolą niż u innych maklerów... Jednak po awarii chyba zmienię zdanie...
Ja wczoraj sobie założyłem bo tak czułem że dziś też ing nie będzie działało. Jak narazie jestem zadowolony, bez opłat, wszystko przejrzyste i założenie konta z aktywacją zajeło może z 15 minut
W xtb tez niedawno byla awaria gdzie ludzie potracili pieniadze m.n ja.. a poza tym brak fixingu i arkusza zlecen ..gdzie oddali i komu oddali co ty gosciu gadasz
No jakoś wszędzie ludzie pisali ze po reklamacji im oddali a żeby ktoś pisał że nie oddali nie widziałem a raczej ludzie z nerwów piszą negatywnie a nie pozytywnie. Reklamacje złożyłeś? Był dowód że próbowałeś złożyć zlecenie? Zlecenia można składać też telefonicznie
robilem zlecenia i wisialy one godzinami blokowalo pieniadze blokowalo akcje i nic nie mozna bylo z tym zrobic o problemach pisal nawet xtb ze ma awarie i nic z reklamacji zadnej rekompensaty notowania z opoznieniami malo przejrzyste brak fixingu co mi po braku prowizji jak tu sie nie da na dt grac na akcjach bo maja jakiegos zewnetrznego brokera przez ktorego ida akcje
Oczywiście, że uwzględniali reklamacje. Dostawca zewnętrzny się wysypał i wina nie leżała po stronie XTB. Z resztą problemy były parę godzin, a nie kilka dni.
wolę ing co ma czasem awarię niż xtb gdzie KNF nakłada kary za nieprawidłowości. że też ludzie ciągle się dają nabierac na teksty o zerowych opłatach. to jacyś filantropowie tam są ?
to ty jesteś trollem naganiającym na xtb. pewnie wydaje ci się że kurs xtb od tego urośnie. ale to ile ludzie tracą w xtb to już cię rybka. a to jak ostatnio też mieli mega awarię to nie napiszesz. taki trolik z ciebie i tyle
Trajder daj spokoj ludzie i tak przejda tu siedza platne trolle pilnujace interesy ing. Ludzie i tak.sa wnerwieni na ing. Rozmawialem np ze swoim kuzynem jest chetny wycofac wszystkie swoje srodki z ing i pomtsl takich ludzi tylko bedzie wiecej tak wiec wszystkie inne domy maklerskie czy xtb tylko na tym skorzystaja a holendrow powinni.ukrac slono ale knf to mafia.