• Co ja pacze Autor: ~Borys [89.64.67.*]
    Jedna wielka spekulacja... Jak zawsze od lat. Setki sesji spadków/stagnacji pod rząd, potem skok na miesiąc-dwa i znowu spadek. Tutaj nigdy nie było podstaw realnych do wzrostu. Jedynym sukcesem Carslona jest to, że jakimś cudem w ogóle jeszcze istnieje. Udziałowcy przewalają między sobą akcje i bawią się w spekulacje. Być może jest im to w jakichś celach obecnie potrzebne (nie pierwszy raz), ale nadal widać po transakcjach podejrzane ruchy. Akcje chodzą po 15 zł, widełki zamykają się na 17zł, których kurs danego dnia nie widział i nagle pojawia się zlecenie PKC na kilka tys. sztuk akcji i zostają w moment zrealizowane, chociaż jeszcze przed chwilą nie było ofert sprzedaży więcej niż kilku akcji. To nie są działania zwykłego kowalskiego, który szuka inwestycji. Po prostu w jakimś celu windują cenę kupując i na zmianę sprzedając między sobą akcje. Współczuje tym co to teraz próbują kupić i gratuluję tym, którzy mieli trochę zachomikowanych, mają swoje 5 minut.
  • Re: Co ja pacze Autor: ~Chomik [89.64.114.*]
    Dość kiepskie dowody jak na takie oskarżenia. Umkneła okazja i teraz gorzki żal?
  • Re: Co ja pacze Autor: ~makowiec [62.182.215.*]
    kiepskie dowody,? pieprzysz zjebie !. mam hotbloka od 10lat ,brałem po 1,35, zawsze była zwała tak jak napisane wyżej.
  • Re: Co ja pacze Autor: ~Chomik [89.64.114.*]
    Szkoda żeś przez te 10 lat kultury się nie nauczył.
  • Re: Co ja pacze Autor: ~Borys [89.64.67.*]
    Myślę, że nie ma tu "nowych osób", a co za tym idzie każdy dzięki ostatnim kursom może śmiało ze mną włącznie powiedzieć, że wreszcie św. Mikołaj przyszedł i to z wielkim workiem. Nie zmienia to faktu, że nadal jest to efekt czystej spekulacji charakterystycznej dla NC i nic więcej.
  • Re: Co ja pacze Autor: ~Piotr [88.209.64.*]
    Chyba nie zauważyłeś, że Hotblok to teraz tylko jedna z 8 spółek portfelowych Carlsona jak się doliczyłem ze sprawozdań. A jak kupowałeś "czystego" Hotbloka po 1,35 zł to mogłeś zarobić 2000% jak sprzedałeś na ostatniej sesji Carlsona, więc skąd ten jad? Chyba że sprzedałeś wcześniej a pociąg odjechał.
  • Re: Co ja pacze Autor: ~makowiec [62.182.215.*]
    Dnia 2020-12-05 o godz. 16:05 ~Piotr napisał(a):
    jak kupowałeś "czystego" Hotbloka po 1,35 zł to mogłeś zarobić 2000% jak sprzedałeś na ostatniej sesji Carlsona, więc skąd ten jad? Chyba że sprzedałeś wcześniej a pociąg odjechał.

Nie wiesz co mówisz , szkoda zdzierać opuszki palców.
    Może utrzymają obecne poziomy, prawda , że zostali nieliczni. Carlson przejmując hotbloka wszedł tylnymi drzwiami. po to im te bloczki.

[x]
CARLSON -4,35% 2,20 2026-05-13 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.