• Wywiad z Panią Prezes Autor: ~Rrr [77.45.87.*]
    https://www.ppe.pl/publicystyka/9926/wywiad-z-julia-leszczynska-prezesem-zarzadu-simfabric-kazdy-z-tytulow-ma-potencjal-na-sprzedaz-1mln-kopii.html
  • Re: Wywiad z Panią Prezes Autor: ~Domino [31.6.167.*]
    Niezłe bajki, milion kopii, chyba ją poniosło.
  • Re: Wywiad z Panią Prezes Autor: ~Pqs [77.45.87.*]
    Właśnie tak się zastanawiam, są dwie opcje: 1) SimFabric to cyniczni ludzie, którzy doskonale potrafią wykorzystać nasza naiwność 2) SimFabric to ludzie, którzy wierzą w to co robią i mówią, są odrobinę szaleni, ale tylko w ten sposób można osiągnąć sukces.
    Jak myślicie ?
  • Re: Wywiad z Panią Prezes Autor: ~Killer [83.7.161.*]
    Ja nie myślę, ja czekam:-)
  • Re: Wywiad z Panią Prezes Autor: ~qtt [217.153.107.*]
    Poniżej fragment z wywiadu:

Stąd też niedawno podpisana druga umowa z globalnym wydawcą, a mamy nadzieję, że będzie ich jeszcze co najmniej kilka. Takie umowy podpisywane są na wszystkie platformy

A tutaj fragment z ESPI 84/2020

Emitent będzie realizował produkcję Gry we współpracy z koncernem NACON. Umowa obejmuje również plany kontynuacji współpracy, mającej na celu wydanie gry na konsole nowej generacji: PS5 oraz Xbox Series X, a także kontynuację współpracy w ramach serii, dodatków i DLC w oparciu o Grę.

Czy wynika z tego że SIMFABRIC za te 8 mln poniesie koszty zrobienia gry, portów na wszystkie platformy oraz wyprodukuje serię dodatków i DLC?

A recoup? Coś wiadomo? Czy w sytuacji gdy recoup wyniósłby 100% będą tutaj jakieś przychody poza tymi zaliczkami od wydawcy w najbliższych latach?
  • Re: Wywiad z Panią Prezes Autor: ~Karol [5.173.24.*]
    SimFabric od dawna pokazuje, że ich projekty to nie małe rzeczy. Wkładają dużo w pracy w ich realizacje i efekt końcowy.
[x]
SIMFABRIC 0,25% 1,59 2026-05-15 12:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.