• Kredyty Frankowe Mb Autor: lukaszslask [188.147.35.*]
    Nie chodzi o Millenium,tylko o wszystkie kredyty frankowe...
    Nawet jak ludzie zaczna wygrywac te procesy i umowy zostana uniewaznione,to kapital w zlotowkach trzeba oddac do banku i skad ludzie wezma te kwoty 300 500 tys i wiecej?
    Z innych bankow zamieszanych w te umowy?
    Kto teraz bedzie mial zdolnosc kredytowa w zlotowkach jak wszedzie wklady itp?
    Co z Providenta pozycza na 178 %?
    Wygrana i uniewaznienie umowy to jest tylko jedna strona medalu, ale teraz trzeba miec pieniadze na splate tego kredytu!!!
    Oczywiscie mozna sprzedac nieruchomosc i splacic?!
    Ale co sie stanie z cenami nieruchomosci jak polowa nieruchomosci frankowych trafi na rynek?
    Nie mowiac o tym,ze coraz wiecej Bankow wydziela do osobnych Spolek kredyty hipoteczne frankowe,lub zostaja one w starym banku i nie przechodza na kupujacego i zaraz nie bedzie kogo sadzic,bo Bzwbk,Polbank,Bgż itp juz nie istnieje.....
  • Re: Kredyty Frankowe Mb Autor: ~123 [89.64.119.*]
    Znasz się jak sejm na budżecie.
    Brałem w Mbank 280 tyś kredytu w ostatnie 10 lat spłaciłem 200 tyś, liczę sprawa dwa lata i w tym czasie spłacam 36 tyś czyli suma 236 tyś
    Bank oddaje mi 236 tyś ja bankowi 280 tyś więc kosztuje mnie to 44 tyś a winien jestem na dziś 340 tyś :)))
    Teoretycznie bank na tym nie straci ale też nie zarobi, jedyny ich koszt to adwokaci ich i moi
    Votum kupcie to oni oskubią banki na cacy i zarobią na tym kokosy :)

• Re: Kredyty Frankowe Mb Autor: lukaszslask [188.147.35.*]
    No to Gratuluje,ale jestes jednym z nielicznych,bo wiekszosc splacila mniej,a i wieksze niz 300 tys brali kredyty
    I jeszcze mala rada,pospiesz sie,bo np taki Getin moze nie przetrwac i nie bedzie z czego sciagac
    a kolejnym watkiem bylo wlasnie to ,ze duza czesc kredytow frankowych zostala w starych spolkach np bgz,a teraz bnp
    I dobrze, ze akurat MBank,bo ponoc z BZwbk kredyty frankowe nie przeszly do Sanu,to kogo sadzic?
    A Raifeisen?a Polbank?Bgż?o Idei i Getinie nie wspomne,moga po dwoch rozprawach oglosic upadlosc i co Ci da wyrok?
    Wiec moze nie wiem wszystkiego,ale Ty tez sie znasz?.....

[x]
MBANK -2,32% 1 221,00 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.