Jednak na tych poziomach za dużo nie uzbiera bo nikt mu nie odda niedowartościowanych akcji, przekroczy 1 zł to następny przystanek na 1,50 zł tak to widzę, swoją drogą gdyby w spółce było źle o której tak dużo się ostatnio pisało to kurs pewnie siedziałby cały czas na podwójnym fixingu..
Jeśli ktoś u góry stwierdzi .ze ma rosnąć to będzie rosło, i pisanie pozytywnych czy negatywnych informacji nic nie da.Jest duza szansa że pójdzie w górę jak było na mirbudzie ,tam akcje z poniżej 1 zł poszły do 2.5.
O tak. Niektorzy porownuja te dwie firmy a nie ma co porownywac. W Mirbudzie sytuacja jest klarowna, mimo ze uroslo duzo to dalej bedzie ......Tu takich Fundamentow jak tam nie ma.
Czy ja porownałem sytuację tych dwóch spółek?Napisałem a propos kursu ,że tam spadł poniżej złotówki i urósł powyżej 2,5 i może podobnie być na MSZ.Jesli mają kontrakty podpisane na 5.5 mld to ten zysk skromniutki to po pierwsze po drugie jaka jest kapitalizacja mirbudu a jaka msz a po trzecie nie prawda jest że MSZ ma zyski tylko z ugody.Nie chcę chwalić MSZ bo też wieszałem na niej psy bo zbyt długo czekam na konkretne zyski ale nie piszę na forum Mirbudu bo nie mam akcji tej spółki,co nie znaczy że nie biorę jej pod uwagę.
nie ocenia się spółki na dziś w jakim jest stanie ale z perspektywy kilku miesięcy do przodu a mostek złapał oddech i wszystko zaczyna być coraz bardziej klarowne więc ma olbrzymi potencjał do wzrostu, na jakim poziomie się zatrzyma to pewnie sam prezes nie wie gdy spekuła poczuje krew to z kursem może zrobić co chce..
Już wam pisałem, zarząd na rzecz KJ skupuje wlaściwie za darmochę akcje! Co gorsze, przez ebanych groszołapów to im sie udaje! Niebawem zostaniecie z rękami w nocniku i będziecie zakładać porozumienie akcjonariuszy :)
Dnia 2020-11-30 o godz. 18:32 ~wikary napisał(a): > Czemu ostro? Pietryszuk zachęcał inwestorów do sprzedaży w wezwaniu po 0,73 ( sam sprzedał ) a teraz kupuje po 0,93?Przecież to jest niepoważne
a może szykuje się kolejne wezwanie po wyższej cenie..
cytat " Najbliższa rozprawa zaplanowana została na grudzień 2020 r. Sprawa w toku." PRInż - DTŚ dokładnie 67 000 000 + odsetki. Strona 79 ostatni raport , to już 6 lat czas najwyższy na rozstrzygnięcie