Dnia 2020-11-27 o godz. 20:02 ~mirko napisał(a): > Moje pytanie brzmiało ,,co sadzisz o wynikach " a nie jakieś pieprzenie o wynikach w USA i Europie. > Dużo gadasz mało robisz .
odstawili własne ssawki którymi latami okradali akcjonariuszy i wracają wyniki - wracają wyłącznie z powodu olbrzymiego długu WLT i kredytu jaki zaciągnęli pod zastawione akcje PMP by uspokoić kredytodawcę PKO BP
kolego sam ruszaj jeśli masz czym i kombinuj sobie , przejrzyj o czym pisałem od 2018 , jaki wpływ będą miały te wyniki na twoją decyzję w poniedziałek ? dokupisz? nie zabronię :DDDDDDD
dla mnie szmataniaki zawsze już będą dziadami i w ich spółki inwestować nie będę , ale to moja wolna wola nikogo więcej
Drogi Panie JohnDeere, niech Pan wierzy że jest gdzieś granica wytrzymałości ,upokarzania ,zniesławiania . Żyjemy w Państwie demokratycznym i jest wolność słowa , ale są granice , które jeśli się przekroczy to w tym samym demokratycznym Państwie osoby pokrzywdzone maja swoje prawa i są instytucje , które pomagają dochodzić swych praw.
Mam w poważaniu żale notorycznych kłamców , proszę przeczytać własny prospekt emisyjny i ocenić czy moje opinie są nieuprawnione - spadaj gościu!>>> tyle mam ci do powiedzenia