... wrócę jak będziemy bliżej 13 zł (mam dość tej huśtawki). Moim zdaniem grudzień też spadkowy, odbicie najwcześniej w styczniu. Termin raportu dopiero na luty, więc wszystkie ważniejsze ruchy początek stycznia 2021. Papier wybitnie perspektywiczny, ale moim zdaniem będzie można kupić znacznie taniej niż jest teraz.
Głupszego tekstu nie mogłeś wymyśleć do tego czasu to będziemy szczyt atakować a tu pachnie espi w każdej chwili ale podejrzewam że możesz mieć na k z ukrytego ok 16 i się obawiasz że ci nie wejdzie bo jest spory opór
Jest tylko jeden duży sprzedany 1649 o 10:35 chciałeś kółko zrobić i odkupić za 15 jak zobaczyłeś opór na 16-17 to dotarło do ciebie że zostaniesz na peronie i piszesz teraz kocopoły że od kupisz za 13 hahahaha
kopia z sytuacji z lipca 2020~ten2020-11-19 12:15IP 89.64.1.*
Wygląda na to, że mamy idealną powtórkę z końcówki lipca 2020. Zjazd do 7,60, odbicie na 9,60 (ok 28%), potem znów korekta na 6,5 (-32%) przez cały sierpień (obecnie grudzień) i pompa w październiku w górę o kilkaset%. Jeśli to się powtórzy, to w styczniu przebijemy 60 z palcem w nosie. Dobra wiadomość jest taka, że będzie jeszcze czas na dokupowanie akcji poniżej 15. Zła, że trzeba będzie poczekać do stycznia, by to przyzwoicie spieniężyć. Będzie bujało i trochę poboli, ale widać już, że cel tej zabawy jeden (60+).Pozdrawiam cierpliwych. A tutaj twój ostatni wpis widzę że zmieniłeś zadanie miało być 15 teraz piszesz 13
Pamietam co pisałem, nadal uważam że tam będziemy (styczeń +/- 60). Po prostu doszedłem do wniosku, że zaraz zaliczymy zjazd. Poczekamy zobaczymy. Nadal uważam że to za...sta spółka, po porostu liczę na przecenę i wydaje mi się jej doczekam. Tym którzy siedzą i się liszą, gratuluje wytrwałości. Ja się przeniosłem częścią kapitału na CDP ze względu na CP2077, resztę zostawiłem na wykup poniżej 14 zł na Blirt. Życzę wszystkim powodzenia.
Ja też zmieniłem zdanie i wyszedłem w piątek, niestety ale nie ma obrotów żeby to pchnąć tymczasem do góry. Fundamentalnie uważam że nic się nie zmieniło, pandemia z nami co najmniej dwa lata... już wiadomo że ludzie nie będą się szczepić. Po
Pytałem kilku lekarzy w zeszłym tygodniu i żaden z nich nie ma zamiaru się szczepić, to wystarczający dla mnie prognostyk. Jak tylko pojawia się obroty wskakuje z powrotem.
Ta wszyscy zaraz napiszemy że w piątek sprzedaliśmy a za miesiąc napiszemy że kupiliśmy w dołku ten to chociaż napisał po sprzedaży szacunek a nie jak Mars 5 dni później
Ja tez sprzedałem w piątek na podbitce, kupie w dołku, który wystąpi wtedy, gdy wystąpi. Chyba ze nie wystąpi. Ale papier wybitnie perspektywiczny. W każdym razie z reguły jak sprzedaje to rośnie także trzymać kciuki. Stolecgeneral doradził sprzedać, a Zbychu potwierdził ze to strzał w samo tamto, gdzie słońce nie dociera. Jutro zielono i rakieta odpala. Sky is the limit a leszcze na peronie. Dobranoc.