• Prośba do akcjonariatu. Autor: ~Ozzy [37.47.106.*]
    Zwracam się z uprzejmą prośbą do wystraszonych, łapiących wróbelki, grających na krótko o wstawianie zleceń po jak najniższym kursie. Chętnie wezmę jednym szarpnięciem. Oczywiście wtedy kiedy przyjdzie na to pora.

Dziękuję
    Z poważaniem Ozzy
  • Re: Prośba do akcjonariatu. Autor: ~Ozzy [37.47.106.*]
    Zaczynam bardzo delikatny skup.
  • Re: Prośba do akcjonariatu. Autor: lawyer_mz [91.212.223.*]
    Ozzy wstrzymaj się jeszcze, daj się rozwinąć korekcie chociaż do 47-48 zł i tam zbieranko.
  • Re: Prośba do akcjonariatu. Autor: ~rolnik [90.156.32.*]
    wyluzuj kolego, za bardzo sie produkujesz.
    spolka obroni się sama, nie ma potrzeby tyle pisac co ty.
  • Re: Prośba do akcjonariatu. Autor: ~Ozzy [37.47.107.*]
    Ok. Nie będę się już produkował.
    Wyglądało by to na jakieś sztuczne utrzymywanie. Niech rynek to ustabilizuje. Mam chęć jeszcze coś skupić. Wy chyba też.
    W pełni się zgadzam. Rolnik ma rację.
    Forum nie ma wpływu na kurs. Tak więc spokojnie. Ale mogę podzielić pogląd rolnika. Lubię dużo pisać. Wybaczcie
  • Re: Prośba do akcjonariatu. Autor: ~rolnik [91.230.17.*]
    RSI na dziennym już ok 70... jeszcze kilka dni i trend wzrostowy powinien powrócić.
    Tak już jest że ludzie patrzą na AT i boją się kupować przy wykupionym RSI, normalna rzecz.
    Mamy korektę na całym rynku ukraińskim. Jutro wyniki Kernela. Więc może być różnie. Cieszę się że mam tą spółkę. Wskaźniki czasem blefują. Liczy się trend a wybiliśmy się z 10 letniej konsolidacji na 30. Tak więc jestem spokojny nawet na jakimś ruchu na dół.
    Agroliga to New Connect będzie się napewno lepiej zachowywać niż Wig UA
    No i jest zgodnie z tym co myślałem 200 szt kupujesz i jest 55 zł.
    Dlatego taką podjąłem decyzję aby kupić wyżej. Poprostu chcę mieć te akcję. To nagroda dla spółki za to że tak pięknie generuje zyski i oczywiście zyski na akcje. Przydała by się też dywidenda.
  • Re: Prośba do akcjonariatu. Autor: ~color [37.47.187.*]
    400 akcji i masz 38.25. Rynek ma dwie strony. Może naucz się do czasu opuszczenia pokładu Agroligi jak sprzedać 3k akcji na niepłynnej spółce, nie waląc w rynek PKC.
    A kto powiedział że będę opuszczał pokład..Człowieku zastanów się co.piszesz. Atakujesz. Ja nie kupiłem akcji żeby je sprzedać. Może czekam na dywidendę. A moze mam 20k tych akcji.
    To moja sprawa. To nie jest spółka do gry. Tutaj trzeba kupić i trzymać. Moze kiedys firma zrobi split i coś się rozrusza. Ja nie patrzę aż tak na kurs. Patrzę czy kupiłem tanio. Oczywiście że kupiłem tanio i spółkę z branży która za parę lat może być podobną jak np. fotowoltaika. To że są ruchy, niech sobie są. Generalnie uważam że z biegiem czasu słońcu dojrzą do tej inwestycji a to się przełoży na odpowiednie notowania na które dzisiaj nie patrzę.
    Generalnie uważam że z biegiem czasu w końcu inwestorzy dojrzą do tej inwestycji a to się przełoży na odpowiednie notowania na które dzisiaj nie patrzę. To chciałem napisać.

Mało tego będę sobie siedział tutaj na Agrolidze i pisał. Nikt mi tego nie zabroni. Mam duży pakiet i będę tę spółkę zachwalał. Nikt nie musi mnie słuchać. Każdy ma swój rozum.
    Ale tych którzy mnie atakują będę studził zimnym prysznicem po łbie.
  • Re: Prośba do akcjonariatu. Autor: ida2010 [188.146.34.*]
    Dzieciak „O...” kupił odrobinę akcji , pochwalił się swoim pakietem na forum, z nadzieją, że kolejne dzieciaki odkupią od Niego akcje . Pociąg zmienił kurs, ciekawe do ilu zaniży kurs sprzedając swoje 3000 akcji???
    Zapomnij..Mam jaja ze stali. Nic nie zaniżę. To wy zaniżanie sprzedając swoje pakiety. Szanuję Was, więc szanujcie też mnie.
    Powtarzam ja nie wsiadłem tutaj na 20 proc. Tylko na 1000 proc.
    Stal też rdzewieje . W dniu dzisiejszym mogłeś kupić papier o 20 % taniej. Kupuj , a nie naganiasz , żeby opchnąć te 3000 akcji
    Tak, mogłem kupić 200 akcji do 55.
    Rynek ma się ustabilizować sam tak jak napisał Rolnik. Będziemy czekać aż to zrobi. Nie będziemy ingerować.
    Nie będę się wdawał w prywatną polemikę. Oczekuje merytorycznej rozmowy a nie marnych prowokacji.
    Przemyśl swoje zaczepki i wyciągnij wnioski. Zacznij merytorycznie pisać.
    Może się coś dowiem o spółce ciekawego od Ciebie.
    Merytorycznie: każdy wie, że spółka jest wskaźnikowo tania. Jakim trzeba być głu..., albo zakompleksionym inwestorem, żeby wszystkich informować o kupnie 3000 akcji. Brak słów. Dobra spółka to zbieraj akcje a nie co kilka minut zakładasz wątek lub robisz wpis.
    Papa ida, papa. Ktoś pisał że nie wierzy że się zgrywam że kupowałem tak wysoko. Więc pokazałem. Czy popełniłem przestępstwo???Nie. Będzie stabilniejszy akcjonariat. Dasz mi już spokój? Czy będziesz dalej marudził.
    Kup wkońcu te akcje a nie tylko gledzisz. Masz zamiar kupić po 200 zł?
    Ok rozumiem. Wyczekujesz okazji..Wyczekuj. wstaw zlecenie po 29. Napewno Ci wpadnie.
  • Re: Prośba do akcjonariatu. Autor: ~Stan [46.204.2.*]
    Ozzy, jakie masz jeszcze akcje ?
    Miałem Mercatora i Harpera. Mercatora kupowałem po 50. Harpera po 3.60. Generalnie stawiam na Agro..Myślę że temat będzie się rozwijał. Nie mam innych akcji.
    Zawsze mam 2 ,3 spółki nie więcej. Teraz mam tylko Agrolige.
    Od Twojego wpisu o kupnie 3000 akcji cena Agrologii spadła ok. 20 %. Możesz to wytłumaczyć „INWESTORZE”???
    Ty zrobiłeś ten zrzut i zachwiales rynkiem. Teraz już tylko płacz dla.Nas.
    Co to będzie. Nie damy rady. To już kula śnieżna.Wszyscy zaczną teraz się wysypywać. Sterujesz rynkiem. Animator. Chylę czoła.
    Tylko nie pisz, że Optimusa kupowałeś po 1 zł. Ale naganiacz.
    Ok. Jaki Nick masz na Mercator bo Ozzy nie kojarzę, a jestem od stycznia
    Ma forum jestem świeży. Jestem też starszym inwestorem. Pisze sobie z nudów. Na Mercatorze nie pisałem. Miałem też Columbusa. Jestem z Krakowa i miałem infa dokładne o spółkach.
    Rozumiem, ja też jestem z Krakowa. Pozdrawiam
    Dobranoc wszystkim
    Ozzy odkąd pojawiły się twoje „dziecinne” wpisy na Agrolidze kurs zaczął się obsuwać. Chwalenie się ilością akcji, wystawianie zleceń przed rozpoczęciem sesji - jak najszybciej sprzedaj akcje, ponieważ bardzo zniechęcasz poważnych inwestorów do spółki.
    Podejrzewam, że masz rodzinę na Ukrainie i też masz infa o Agrolidze!!!!
    Ida2010. Spokój, umiar i chęć zysku zalecam. Wszystko idzie zgodnie z planem
  • Re: Prośba do akcjonariatu. Autor: ~Jak [83.31.36.*]
    Ale się porobiło na Agrolidze. Multum wpisów bez sensu. A tak było merytorycznie i spokojnie. Ozzy, pisanie co chwilę tutaj nie pomoże. Napisz kilka postów w tygodniu, za to treściwych o samej spółce, o rynku rolnym. Fajnie że masz akcje. My też, ale inflacja wpisów powoduje, że trudno znaleźć merytoryczne wątki ...
    No nie przesadzaj raptem założyłem 3 wątki. Chciałem poznać inwestorów a tu odrazu ataki. Jestem gorszy bo kupiłem tak wysoko. Powiem tak nie jest ważne po ile się kupuje tylko po ile sprzedaje.
    Będę pisał mniej.
    Być może w swoim wątku tak aby nie zaśmiecać forum. Na swoim wątku chyba mi i wolno. Czy też nie wolno???
    Rozumiem wy tu siedzicie od 15 zł. Nie jestem gorszy tylko dlatego że mam kupione pow. 50

Usypiam
    Głebokie wnikanie w spółkę nic nie da.
    Musi przyjść sentyment do branży.
    Więc nie przesadzamy z tą merytoryką.
    Powinniście się cieszyć że dołączają inni inwestorzy.
    A może wy nie macie akcji tylko śleczycie na peronie.
    Coś te ataki sa podejrzane.

Leszcz na peronie atakuje bo mu żal dupę ściska że nie ma akcji.

Z punktu widzenia.akcjonariatu każdy świeży powinien być mile przyjęty. A tu takie jazdy. Niedobrze..
    Z mojej strony Ozzy, feel free, kupuj ile uważasz. Jeśli kupiłeś Mercator po 50, to zakładam że sporo zarobiłeś. Agroliga wydaje się być dobrą inwestycją. Osobiście się cieszę że masz walor.
    Wrzucie już na luz. Nikogo nie mam na Ukrainie. Na Mercatorze zarobiłem na innych też..Daje radę.
    Stan widzę że jesteś normalnym gościem bez spranego mózgu. Rolnik też wydaje się ok. Liczę że poznam resztę ekipy. Do jutra.
    Będę pisał na swoim wątku. Tak aby nie siać zamętu. Forum Agroligi musi zacząć żyć.
  • Re: Prośba do akcjonariatu. Autor: lawyer_mz [31.0.127.*]
    Dnia 2020-11-26 o godz. 23:42 ~Ozzy napisał(a):
    >Forum Agroligi musi zacząć żyć.
    --------------------------------------------------
    Święte słowa panie dzieju, to w kostnicy leżą trupy i jest cisza a na parkiecie musi tętnić życie. Z przyjemnością dołączę do grona pozytywnych spamerów :D

[x]
AGROLIGA 0,00% 21,00 2025-10-24 15:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.