,,Emitent ubiega się o dostępne dla dużego przedsiębiorstwa formy wsparcia, które oferują instytucje rządowe, w tym o wsparcie w ramach Tarczy Finansowej Polskiego Funduszu Rozwoju. Spółka dokłada wszelkich starań w celu otrzymania wszelkich form pomocy w tym aspekcie.''
a tutaj zamiast reklamy działają "bezobjawowo" :) obrót zamarł no może nie do końca wczoraj na zakończenie 14 akcjami zbijany jest kurs, dobrze, że jest lotos i pzu gdzie po wycenie portfela widać, że coś się dzieje
Można jeszcze próbować zabawy na Patentus. Tam powinno dziać się. W dół nie ma możliwości ,raczej jedna informacja i szybowanie do góry i to kilkaset %, To takie spółki. Na Fasing już się wypaliłem i straciłem nadzieję. Na inne grane tupu; CDprojekt, Biomedy strach wchodzić. Bezpieczniej na spółki blokowane i defensywne.
Bik zamiast Fasing kupuje Famur . Do trumny mu się wszystko nie zmieści. A tak mógłby mieć dla wnuków chwalebne wspomnienia. A oni za dziadkowe porszaki se kupią .
parę danych . Spółka ma blisko 140 ml. gotówki .!!!!!!!!!!!!!!! ROE i ROA , czyli zyski z kapitału i majątku spółki słabizna 0,84 i 0,39 % . Powinny być 7-10 razy większe. Technicznie od 3 lat trend spadkowy i 1/3 spadku wartości spółki na GPW . RSI szoruje po dennym mule =14 . TRIX oznaczający generalnie punkt zmiany trendu mówi KUPUJ. Ideał pod wezwanie ( nieudane < 20 zł ) .
Dnia 2020-12-07 o godz. 20:55 ~Mario napisał(a): > Można jeszcze próbować zabawy na Patentus. > Tam powinno dziać się. > W dół nie ma możliwości ,raczej jedna informacja i szybowanie do góry i to kilkaset %, > To takie spółki. > Na Fasing już się wypaliłem i straciłem nadzieję. > Na inne grane tupu; CDprojekt, Biomedy strach wchodzić. > Bezpieczniej na spółki blokowane i defensywne.
Mario straciłeś tylko nadzieje czy akcje też :) Ja tam mam czas i odprowadzę Fasing na umowne 100pln korzystając z bikowych cen jeszcze w styczniu trochę dokupię, może w końcu ta rakieta odpali jak ruszy projekt kopalnia. Byle nie w 2049 bo będzie jak z tą w Sieniawie nie rakieta a mina.