• Myśl logicznie! Autor: mastermind86 [89.64.27.*]
    Nie rozumiem podejścia wielu osób co do tej spółki.... Podejścia bardzo pesymistycznego...Skąd tyle krwi, tyle obłudy na ich temat?

Wystarczy zobaczyć/zainteresować się, prześledzić, trochę poczytać na temat tej firmy, na temat ich projektów, jak wyglądają od środka itd.... żeby się przekonać że jest to spółka z wielkim potencjałem.

Wiem że chęć SZYBKIEGO zarobku u wielu ludzi jest bardzo duża i jak widzą że coś idzie nie tak to od razu wieszają psy... Wydaje mi się że NIE są to PRAWDZIWI inwestorzy a dzieciaki którym coś nie wyszło i próbują się jakoś "odegrać" wyzwiskami w ich kierunku.

LUDZIE ocknijcie się i wysilcie trochę te ŁBY!

Oczywiście zaraz wpadnie tu jakiś Piter, Zdzichu czy Marian i zacznie prawić swoje inteligentne wymysły.. Dziwię się i podziwiam takich ludzi którym nie szkoda czasu na takie rzeczy.

Ja tam jestem z SIM i nadal będę. Pozdrawiam inteligentnych inwestorów! Pozdro

~~Mind UP!
  • Re: Myśl logicznie! Autor: ~killer [83.7.226.*]
    rakieta odpali tylko trzeba czasu
    duża część projektów ma termin realizacji 2021 więc trzeba poczekać, a jeśli ktoś nie lubi czekać to niech robi co chce
    pozdrawiam inwestorów długoterminowych
  • Re: Myśl logicznie! Autor: ~Pablo1 [37.47.114.*]
    Podbijam w 100%.
  • Re: Myśl logicznie! Autor: ~ttw [95.108.14.*]
    Sceptyczne nastawienie wynika zapewne z tego, że spółka do tej pory nie wydała żadnej produkcji własnej. Inne produkcje które zostały wydane np. na switcha również nie należały do najbardziej ambitnych (i uzasadniających wycenę spółki). Przy okazji ostatniego czatu z zarządem była możliwość odpowiedzi na trudne pytania. Niestety zarząd nie skorzystał z tej możliwości.

https://twitter.com/Pawel__Bieniek/status/1328334907622514688

Po prostu ludzie mają dużo wątpliwości co do tej spółki zresztą wcale się im nie dziwię (na ten moment mamy na pewno szumne zapowiedzi ale po drodze może się zdarzyć wiele rzeczy). Na ten moment spółka jest wyceniana wyżej od ULG!!!

To tylko moja opinia a wszystkim akcjonariuszom życzę w przyszłości nie 100 a 200 zł za akcję i pozdrawiam
  • Re: Myśl logicznie! Autor: ~killer [83.7.226.*]
    dałem łapkę w górę bo trochę racji masz
    ale skoro podpisują umowy z innymi firmami to chyba coś mają do zaoferowania ( nie wydaje mi się by te firmy wiedziały tyle co my skoro podpisują umowy na dużą kasę to musieli im coś pokazać ), no i też musimy wziąć poprawkę na to że mogą oni wybrać termin ukazania gry. Dużo jest niewiadomych które się wyjaśnią z czasem.
    A czy ktoś postanowi poczekać z akcjami czy bez to już indywidualna decyzja inwestorów
  • Re: Myśl logicznie! Autor: mastermind86 [89.64.27.*]
    Dokładnie jest tak jak piszesz.

Generalnie każdy inwestor posiadający akcje danej spółki chciałby mieć jak najwięcej infomacji na temat projektów, planów itd. To jest jak najbardziej zrozumiałe i nie których może to irytować że w przypadku SIM nie ma ich za wiele.

Jednak ta firma bardzo mocno pracuje nad każdym projektem i skupia się w 100% nad realizacją, a jak dawać informację to TERAZ już w 100% potwierdzone! Także bądźcie cierpliwi please! To bardzo dobra cecha każdego inwestora!

Inwestuje jak każdy z Was ale uwierzcie mi że będzie zdziwienie za jakiś czas odnośnie kursu i szkoda byłoby przegapić wejście, a teraz jest na to dobra chwila ;)

Miłego! Pozdro
  • Myśl logicznie! Autor: ~Lekarz [5.173.136.*]
    Powiem wam krótko nie rozpisując się,jesteście trzepani z akcji przed jazdą jak na początku z 10 do 100 .
  • Re: Myśl logicznie! Autor: ~ggg [37.225.54.*]
    przecież tu byl zjazd z 90 na 15. To chyba tlumaczy negatywne nastawienie.
  • Re: Myśl logicznie! Autor: ~Lekarz [5.184.53.*]
    To nie moj problem,bylo nie sprzedawac.
[x]
SIMFABRIC -0,49% 1,61 2026-05-07 15:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.