Siedzę tutaj już od paru miesięcy i spółka ma ciągłe wzrosty, przewiduje że do końca roku może dojść do 5/6zł. Potrzymamy rok czy dwa I 400% jak w banku
Oj to krótko siedzisz, ja tu jestem kilka lat i czekam na swoje, taki masochizm;) A tak serio, od jakiegoś czasu już mamy impulsy i sygnały odwrortu, dzisiaj sesja ładna ale ktoś 30 sztukami akcji zjechał... jak to na Verbum, trzeba spokoju i cierpliwości, ja liczę na sukces protezy, a przy takim FF jak tutaj mamy to może być ciekawie Może nie grubo, ale na teraz 7-8zł mnie ani troszkę nie zdziwi, a jesli by proteza okazała się strzałem w dychę to ...hmmm możesz mieć rację;)
ja niczego się nie spodziewam - dla osobiście może być nawet strata to z chęcią dobiorę - bo liczy sie to co wydarzy sie za rok w związku z bioniczną protezą . Ale jak będzie fajny zysk będzie super
racja. jeśli proteza wypali to będziemy nie na poziomie 4-5 zł a 40-50. A co do wyników, to drugi kwartał jest zazwyczaj najsłabszy, więc myślę, że w okolicach 0. Dobrze by było gdyby coś zapowiedzieli co do Enforce Medical Technologies.