Sinusoida kursowa spekulacyjnej spółki, jaką jest Eko Eksport, znowu osiągneła maksimum. Jest to dobry moment na zrealizowanie kilku procent zysku. Dla wisielców eksporciny to żadna wiadomość, ponieważ na haki dali sie zlapać powyżej 15 złotych, zatem kurs musiałby wzrosnąć tysiące procent, Jest to tak prawdopodobne, jak to, ze labryga zmieni kolor na soczysty błekit. Korzystajcie dzisiaj z tego , jakże rzadku tu widzianego wzrostu, niech parujący baton ma was w opiece!
Dnia 2020-11-23 o godz. 09:57 ~BigZiom napisał(a): > Sinusoida kursowa spekulacyjnej spółki, jaką jest Eko Eksport, znowu osiągneła maksimum. Jest to dobry moment na zrealizowanie kilku procent zysku. > Dla wisielców eksporciny to żadna wiadomość, ponieważ na haki dali sie zlapać powyżej 15 złotych, zatem kurs musiałby wzrosnąć tysiące procent, Jest to tak prawdopodobne, jak to, ze labryga zmieni kolor na soczysty błekit. > Korzystajcie dzisiaj z tego , jakże rzadku tu widzianego wzrostu, niech parujący baton ma was w opiece!
Człowieku ty jesteś geniusz,marnujesz swój talent poetycki,co cię tu trzyma na tym forum i jednocześnie spółce,wyjaw nam ten fenomen bezgranicznego przywiązania....
> Człowieku ty jesteś geniusz,marnujesz swój talent
Dziękuję. Niestety, nie mozna tego powiedzieć o moim talencie inwestycyjnym. Nadziali mnie po 17 złotych, nagoniony zostałem na forum. Miało być 100 złotych a jest kibel. uśredniałem wprawdzie przez te lata, ale w końcu pieniądze się skończyły a brązem mnie utytłali po kokardę. I nawet rury nie ma w Astanie ...
Dnia 2020-11-23 o godz. 12:23 ~BigZiom napisał(a): > Dnia 2020-11-23 o godz. 12:16 ~guard napisał(a): > > > Człowieku ty jesteś geniusz,marnujesz swój talent > > Dziękuję. Niestety, nie mozna tego powiedzieć o moim talencie inwestycyjnym. Nadziali mnie po 17 złotych, nagoniony zostałem na forum. Miało być 100 złotych a jest kibel. uśredniałem wprawdzie przez te lata, ale w końcu pieniądze się skończyły a brązem mnie utytłali po kokardę. > I nawet rury nie ma w Astanie ... >
Przykro mi,ale nie wierzę w to co napisałeś,to jest oczywista nie prawda,tak myślę że jesteś manipulantem,wywodzisz się z szulerni latrynowej która posługuje się zwrotami typu kibel,utytłanie,brąz itd.