całą branżę czeka rewolucja energetyczna , a za tym idzie popyt na produkty spółki. Śmiało można założyć, że Sonel w kolejnych latach będzie zarabiać netto po 15-18 mln rocznie. Do tego systematycznie płaci dywidendy. Myślę, że będą one na poziomie 80 gr - 1 zł. A więc jej wycena powinna być o przynajmniej 50% wyższa niż obecnie.
o co Ci chodzi z tymi osiągnięciami to nie wiem. Sonel to nie gamedev. Tutaj buduje się wartość firmy w systematyczny sposób. Dywidendy są tego świadectwem.
spółka ma spore szanse na rozwój, jeżeli te szanse dobrze wykorzysta w fotowoltaice duże wzrosty to samo będzie z ładowarkami do samochodów, które też trzeba instalować i będą potrzebne ich urządzenia pomiarowe
Wszystkie spółki do góry a ta dziadowska niągle w miejscu!!!!jaki powód??? myślę, że zarząd bez inteligencji wrodzonej a nabyta to na nic może zdać się????lepiej niech sprzedadzą po PKC to może ktoś to kupi?????
Wszystko wskazuje, że póki co giełda nie dla Sonela!? Szkoda bo to dobra spółka. Radzą sobie bardzo dobrze w trudnym roku, po ich nowy miernik do fotowoltaiki ustawiają się kolejki chętnych instalatorów. Niestety nie ma to tutaj znaczenia.