• Sonel a fotowolaika Autor: ~Ekekt [79.191.47.*]
    https://magazynfotowoltaika.pl/bezpieczenstwo-w-fotowoltaice-miernik-mpi-540-pv/
  • Re: Sonel a fotowolaika Autor: ~nowy [81.190.217.*]
    całą branżę czeka rewolucja energetyczna , a za tym idzie popyt na produkty spółki. Śmiało można założyć, że Sonel w kolejnych latach będzie zarabiać netto po 15-18 mln rocznie. Do tego systematycznie płaci dywidendy. Myślę, że będą one na poziomie 80 gr - 1 zł. A więc jej wycena powinna być o przynajmniej 50% wyższa niż obecnie.
  • Re: Sonel a fotowolaika Autor: ~ra [37.248.156.*]
    a może minimum 50% mniejsza bo nie ma jak na razie żadnych osiągnieć, dywidenda to na otarcie łez!!!!!!
  • Re: Sonel a fotowolaika Autor: ~nowy [37.190.173.*]
    o co Ci chodzi z tymi osiągnięciami to nie wiem. Sonel to nie gamedev. Tutaj buduje się wartość firmy w systematyczny sposób. Dywidendy są tego świadectwem.
  • Re: Sonel a fotowolaika Autor: ~zuza [89.64.72.*]
    spółka ma spore szanse na rozwój, jeżeli te szanse dobrze wykorzysta
    w fotowoltaice duże wzrosty
    to samo będzie z ładowarkami do samochodów, które też trzeba instalować i będą potrzebne ich urządzenia pomiarowe
  • Re: Sonel a fotowolaika Autor: ~ra [5.172.238.*]
    Wszystkie spółki do góry a ta dziadowska niągle w miejscu!!!!jaki powód???
    myślę, że zarząd bez inteligencji wrodzonej a nabyta to na nic może zdać się????lepiej niech sprzedadzą po PKC to może ktoś to kupi?????
  • Re: Sonel a fotowolaika Autor: ~hmm [31.62.28.*]
    a gdzie ten od batona na S??
    Od razu było widać że STRASZAK
  • Re: Sonel a fotowolaika Autor: ~lipa [83.27.9.*]
    Wszystko wskazuje, że póki co giełda nie dla Sonela!? Szkoda bo to dobra spółka. Radzą sobie bardzo dobrze w trudnym roku, po ich nowy miernik do fotowoltaiki ustawiają się kolejki chętnych instalatorów. Niestety nie ma to tutaj znaczenia.
[x]
SONEL 1,30% 15,60 2026-02-18 15:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.