• Zaplątałem sie Autor: ~zavir [212.91.26.*]
    Witam. Mam problem ponieważ nazbierałam sobie dość dużo długów i obecnie mam problem jak się z tego wyplątać. Już nie wiem co mam sama robic ponieważ jest ich naprawdę sporo i boję się,ze nie będe w stanie tego ogarnąć psychicznie oraz finansowo. Aktualnie praktycznie każda firma nalicza mi odsetki za niespłacanie.Kwoty do spłacenia mam 30 tys. W ponad 7 firmach.... I koszta te rosną w tempie o wiele szybszym niż jestem w stanie nazbierać kasy miesięcznie. Co mam robic???? ? Błagam Was o pomoc!
  • Re: Zaplątałem sie Autor: ~dds [185.97.16.*]
    Napisz tutaj jakie masz zadłużenie w poszczególnych firmach oraz z jakimi masz największy problem.
    Poza tym  czy próbowałaś rozmawiac z tymi firmami?Czy powiedziałaś o swojej sytuacji?Czasami firmy idą na ręke i pomagają w restrukturyzacji pożyczki.

Jesli długi są bardzo wysokie mozna poczytać sobie o upadłości:
    link 
    Na stronie jest opisane jak ją ogłosić.
  • Re: Zaplątałem sie Autor: ~janek [188.147.101.*]
    Bezwzględnie proponuję ogłoszenie upadłości konsumenckiej. Pozwoli to Tobie zaznać spokój psychiczny, umorzyć wszystkie egzekucje komornicze i co najważniejsze umorzyć nawet 100 % długów. www.rodzinabezdlugow.pl Wolni od długów - to program gdzie to wszystko wyjaśniają. Pozdrawiam i polecam
  • Re: Zaplątałem sie Autor: ~Karolina [46.204.35.*]
    Sam ogłaszaj przy 30 tys. zł, ludzie przy milionie TEGO NIE ROBIĄ! Pojęcia nie masz a odradzasz!!!
  • Re: Zaplątałem sie Autor: ~Karolina [46.204.35.*]
    Fundacja Lady Liberty uporządkuje Tobie wszystko, są skuteczni.
  • Re: Zaplątałem sie Autor: ~KAM [178.159.171.*]
    No ja też niestety
  • Re: Zaplątałem sie Autor: martajank [188.147.100.*]
    można zgłośić upadłość konsumencka masz link https://rodzinabezdlugow.pl/oddluzanie-nieruchomosci
  • Re: Zaplątałem sie Autor: truskawkowa [89.70.189.*]
    Ogromnie ci współczuję, ale na pewno kiedyś wyjdziesz jeszcze na prostą…to kwestia czasu.Też miałam mnóstwo długów z lat młodości, ale powoli spłacałam i już prawie wyszłam na zero. Akurat do mnie odezwał sie Best, najpierw się przestraszyłam, ale dogadałam się jakos i zablokowali mi naliczanie odsetek karnych, a dług rozłożyli na małe raty. trzymałam się terminów i puki co dałam radę. Ostatnio też przez przypadek dowiedziałam się, że best pomógł w walce z koroną, a ja nienawidzę tego wirusa, wiec ciesze się, ze ktoś się dokłada do tego, by szybciej zniknal ze swiata https://www.gdynia.pl/dla-mieszkancow-2,8405/firma-best-przekazuje-600-tysiecy-na-walke-z-epidemia,548817