Droga jest tylko na północ i to bardzo stroma jak na razie. Na koniec roku fundusz zrobi sobie wynik na inwestycji więc cena może potencjalnie ładnie wyglądać.
Tak, fundusz zrobi magiczne wyniki z niczego i tajemnicze grubasy kupujące miliardy akcji wywindują cenę nie na 1000, ale na 10 000 zł i to na luzie oczywiście... A tak na serio, to widać, że spekulacyjny balonik już nie rośnie, dobił do 22 i utknął na tydzień, a teraz powoli spada. Już dominowało 19, potem 18, potem 15, aż wróci do swojej realnej wartości jaką jest 4,5 w porywach do 6,5.
Borys, weź idź coś innego porób, jesteś tylko naginaczem na spadki, po co siejesz negatywne informacje, nie poparte niczym tylko twoim przeczuciem. Nie wsiadłeś do pociągu i łzy lecą czy co?
Dnia 2020-12-15 o godz. 11:48 ~Takiecudakupuja napisał(a): > https://uasweekly.com/2020/12/09/uavlas-developed-universal-solution-for-precision-safe-landing-for-uavs/
Piękna bryła budynku. wszystko z tych bloczków wybudowane. Budownictwo pasywne i piękna prostota bryły. Sukces murowany.
Właśnie dotarło do mnie, że ta spółka może być na serio warta ponad 1000 zł za akcję a ja de bil sprzedawałem po 5 zł teraz mogę odkupić zaledwie 20 procent akcji które miałem.
nie przejmuj się tym zbytnio możesz kupić inne spółki na NC. Carlson to spółka która daje ładnie zarobić i od 10 lat ciagle rośnie skokowo. Spółka dla wymagających to to nie jest proste: kupujesz trzymasz sprzedajesz zarabiasz. Nie ma tu nic skomplikowanego ja w rok zarobiłem 1000% i sprzedałem a teraz zastanawiam się czy nie odkupić bo nic nie wskazuje na to żeby miało spadać.
Nie ma co czekać zacznij kupować albo sprzedawać to będą obroty! Dzisiaj 972 sztuki 38,5 tys. PLN obrót że można oszaleć. Na tej spółce powinno być minimum 1-2 mln zł dziennie! Dlaczego prawie nikt nie sprzedaje akcji jest przecież 20% free float? Czy wszyscy czekają na ten 1000 zł za akcje ??? Kto mnie oświeci. Proszę Was nie kisić akcji tylko wywalać w rynek my tez chcemy kupić. Może po 36 zł albo taniej. Wyjazd na 1000 zł to będzie jak coś pokażą a nie tylko prezes się produkuje na YouTubile.
Ah te trollposty naganiaczy. Moje wiszą i cisza. Odkąd główny udziałowiec skończył zakupy nic się nie rusza. 16:30, a tu przez cały dzień 62 szt. akcji poszlo.
Nie, nie jest. Notowania są już drugą sesję z rzędu zablokowane. Oferta kupna na 55 zł, oferta sprzedaży na 45.6 i cały papier stoi. Kolejny przykład tego jaki to jest wałek.
To już nie sprzedajesz po 39.90 tylko po 45.60 PLN ? Skąd ten nagły optymizm u Ciebie, a może nawet po 55 nie chcesz sprzedać ? Czekasz z nami na 1000 zł ?