• Wykresy. Autor: filand [159.205.218.*]
    Ciekawe dlaczego wystąpił wzrost obrotów? Czy to oznacza przygotowania do ataku na 7PLN.?
    Kurs powrócił do wstęgi Boll oraz RSI14 wynosi poniżej 70 punktów. Ciekawy tydzień się zapowiada.
    link
    Z wyrazami szacunku oraz poważaniem.
  • Re: Wykresy. Autor: iluminata [94.154.22.*]
    Dziś szatan ponownie nawiedził koszerną spółkę!
  • Re: Wykresy. Wskaźniki. Autor: filand [159.205.218.*]
    Dnia 2020-11-17 o godz. 09:45 iluminata napisał(a):
    > Dziś szatan ponownie nawiedził koszerną spółkę!

Do 7,5 PLN do troszkę zapasu jest jeszcze. RSI14 skłania do realizacji zysku. Nieznaczny wzrost obrotu.
    Zatem kto kogo teraz "wyryćka"... Szatan pejsatych czy pejsaci Szstana?
    link
    Pozdrawiam z wyrazami szacunku oraz poważaniem.
  • Re: Wykresy. Wskaźniki.... Można nazywać mnie CYKOREM Autor: filand [159.205.218.*]
    Opowieść zaczynam od poziomu 9,28 PLN za akcję. Pojawia się rekomendacja jednego z biur maklerskich, żeby trzymać akcje do 13,5 PLN. Odpisałem, że prędzej kupię akcje po 5 PLN niż zobaczę 13,5 PLN. Oczywiście pojawiło się kilku onanistów i pedofili, którzy próbowali mnie obrażać i poniżać. Ja zakupy wykonałem na poziomie 5,0 PLN, 4,45 PLN oraz 6,0 PLN. Średnia zakupu = 4,75 PLN. Po ile kupowali pedofile i onaniści tego nie wiem. Natomiast wiem, że największe zakupy wykonałem przy RSI14 = 16,25 pkt.
    link

Dzisiaj nie wytrzymałem ciśnienia i przy RSI14 > 73 punktów (kurs 7,26 PLN) zrealizowałem zyski. Stopa zwrotu po podatku dochodowym = 43,55 %. Tak. Zdecydowanie wykonałem ten ruch. Co dalej??? Nie będę pisał, że jestem mistrzem. Mam pokorę do rynku. To rynek jest mądrzejszy i nie popełni błędów. Tym co teraz inwestują życzę 43,6 % stopy zwrotu w jeden miesiąc. Wtedy będę wiedział, że popełniłem błąd. Teraz poczekam na korektę o 1/3 ostatniej fali wzrostowej i ponownie przystąpię do zajmowania pozycji. Gdzieś w okolicach 55 - 60 punktów dla RSI14.
    Pozdrawiam z wyrazami szacunku oraz poważaniem. Nauczyciel matematyki oraz zwolennik dywidend #NYSE.
  • Re: Wykresy. Wskaźniki. Czekamy. Autor: filand [159.205.218.*]
    Realizacja zysku przy poziomie 7,26 PLN.
    Aktualnie jest 6,92 PLN...
    link

Czekam na zejście kursu do poziomu 6 PLN za akcję... Tam jest SMA 20...
    Jeżeli przebite od góry to czekam na 4 PLN (dolny Boll). Jeśli odbicie od SMA 20 w górę (wsparcie) to to zajmuję pozycje.
    Warunek konieczny. Wzrost obrotów.
    Z wyrazami szacunku oraz poważaniem i serdecznie pozdrawiam
    Nauczyciel matematyki oraz zwolennik dywidend #NYSE.
[x]
AGORA -0,92% 8,60 2026-05-07 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.