Trochę matematyki na poziomie gimnazjum.
Piszą trole że vrg najszybciej spada i najwolniej odrabia.
No to spójrzmy i policzmy :
Lpp dziś 7355
Tydzień temu 7610 dzisiejszy kurs to
- 3.35%
Miesiac temu 6180 to dzisiejszy kurs 19,02%
Trzy miesiące temu 7380 to dzisiejszy kurs - 0,6%
Teraz ccc : dziś 56.6
Tydzien temu 53.5 daje 5,8%
Miesiac temu 44,31 daje to 27,2%
Trzy miesiące temu 60.06 czyli dziś to - 5,73%
Monnari dziś 1,555
Tydzien temu 1,58 czyli - 1,55%
Miesiac temu 1.59 czyli dziś to - 2,2%
Trzy miesiące temu 2,03 to czysiejszy kurs - 23,4%
A teraz vrg kurs dziś 2,5
Tydzien temu 2,26 czyli kurs w odniesieniu do tygodnia i uwaga nie spadnijcie z krzeseł 10,65%
Miesiac temu 2,23 czyli 12,15%
Trzy miesiące temu 2,34 czyli 6.9%
I teraz krótkie podsumowanie. Vrg to spółka która zachowuje się najbardziej stabilnie, ze wszystkich wymienionych odzieżowek.
Możecie dalej zaklinać rzeczywistość, ale na miłość Boska przestańcie kłamać ludzi, że najszybciej spada i najwolniej odrabia.
Pozdrawiam Dzidek
Dzidek, tylko pod co ta euforia ma byc? Serio, CCC, Monnari to inny sort Klientów, inny rodzaj "odzieżówki". To tak jakbyś chcial orównywać Biedronke z Piotr&Paweł. Zycze szczescia i sukcesów, ale mysle ze gajer to na dzis ostatni wybor...
Vrg to nie tylko garnitury. Ja sam od lat ubieram się tylko w Bytomiu i moja szafa to nie tylko garnitur i koszula.
Jak chce kupić fajny swetr to szukam w Bytomiu, polo czy spodnie też. I są to ubrania dobre gatunkowo i na kieszeń przeciętnego Polaka.
Kido i jeszcze jedno za miesiąc święta potem sylwester. Możesz siedzieć przy stole wigilijnym w t- szercie. Ale większość założy koszule i jak nie garnitur to chociaż fajna marynarkę. I jest jeszcze Kruk co kobiety najbardziej lubią dostawać na prezent, poza bielizna? Nie odpowiadaj to pytanie retoryczne.
Pozdrawiam
Słuchaj trzymam kciuki, ale uwazam ze jesli ktos nie jest zawieszony na haku i nie czeka na podbitke jak na zbawienie, to VRG nie jest spółką na ktorej łatwo da sie zarobic. Tutaj jak bylo dobrze to ciezko bylo przebic 4 PLN, a przy zamknietych galeriach i biedniejacym spoleczeństwie, nowy szaliczek gajerek, sweterek czy polo .... to nie jest pierwsza potrzeba. Wiekszośc Twoich olegów siedzi w domu w dresach, a gajer jak masz wdziać na Wigilie to spokojnie ogarniesz sie w tym z ubiegłego roku
i dla tego pisałem że wszystko lepsze od vrg ! mi się udało ale niestety tylko w części przeskoczyć na millenium i już mam wzrost z 2,1 na 2,9 a tu ? wiecznie 2,2-2,4 !