• Dobra trochę matematyki Autor: ~Dzidek [188.146.227.*]
    Trochę matematyki na poziomie gimnazjum.
    Piszą trole że vrg najszybciej spada i najwolniej odrabia.
    No to spójrzmy i policzmy :
    Lpp dziś 7355
    Tydzień temu 7610 dzisiejszy kurs to
    - 3.35%
    Miesiac temu 6180 to dzisiejszy kurs 19,02%
    Trzy miesiące temu 7380 to dzisiejszy kurs - 0,6%
    Teraz ccc : dziś 56.6
    Tydzien temu 53.5 daje 5,8%
    Miesiac temu 44,31 daje to 27,2%
    Trzy miesiące temu 60.06 czyli dziś to - 5,73%
    Monnari dziś 1,555
    Tydzien temu 1,58 czyli - 1,55%
    Miesiac temu 1.59 czyli dziś to - 2,2%
    Trzy miesiące temu 2,03 to czysiejszy kurs - 23,4%
    A teraz vrg kurs dziś 2,5
    Tydzien temu 2,26 czyli kurs w odniesieniu do tygodnia i uwaga nie spadnijcie z krzeseł 10,65%
    Miesiac temu 2,23 czyli 12,15%
    Trzy miesiące temu 2,34 czyli 6.9%

I teraz krótkie podsumowanie. Vrg to spółka która zachowuje się najbardziej stabilnie, ze wszystkich wymienionych odzieżowek.
    Możecie dalej zaklinać rzeczywistość, ale na miłość Boska przestańcie kłamać ludzi, że najszybciej spada i najwolniej odrabia.
    Pozdrawiam Dzidek
  • Re: Dobra trochę matematyki Autor: ~MEGI [5.173.185.*]
    WIDZE ZE NIETYLKO JA WIERZE W TA SPOLKE
  • Re: Dobra trochę matematyki Autor: ~kido [89.67.111.*]
    Dzidek, tylko pod co ta euforia ma byc? Serio, CCC, Monnari to inny sort Klientów, inny rodzaj "odzieżówki". To tak jakbyś chcial orównywać Biedronke z Piotr&Paweł. Zycze szczescia i sukcesów, ale mysle ze gajer to na dzis ostatni wybor...
  • Re: Dobra trochę matematyki Autor: ~Dzidek [188.146.227.*]
    Vrg to nie tylko garnitury. Ja sam od lat ubieram się tylko w Bytomiu i moja szafa to nie tylko garnitur i koszula.
    Jak chce kupić fajny swetr to szukam w Bytomiu, polo czy spodnie też. I są to ubrania dobre gatunkowo i na kieszeń przeciętnego Polaka.
  • Re: Dobra trochę matematyki Autor: ~Dzidek [188.146.227.*]
    Kido i jeszcze jedno za miesiąc święta potem sylwester. Możesz siedzieć przy stole wigilijnym w t- szercie. Ale większość założy koszule i jak nie garnitur to chociaż fajna marynarkę. I jest jeszcze Kruk co kobiety najbardziej lubią dostawać na prezent, poza bielizna? Nie odpowiadaj to pytanie retoryczne.
    Pozdrawiam
  • Re: Dobra trochę matematyki Autor: ~kido [195.81.223.*]
    Słuchaj trzymam kciuki, ale uwazam ze jesli ktos nie jest zawieszony na haku i nie czeka na podbitke jak na zbawienie, to VRG nie jest spółką na ktorej łatwo da sie zarobic. Tutaj jak bylo dobrze to ciezko bylo przebic 4 PLN, a przy zamknietych galeriach i biedniejacym spoleczeństwie, nowy szaliczek gajerek, sweterek czy polo .... to nie jest pierwsza potrzeba. Wiekszośc Twoich olegów siedzi w domu w dresach, a gajer jak masz wdziać na Wigilie to spokojnie ogarniesz sie w tym z ubiegłego roku
  • Re: Dobra trochę matematyki Autor: ~ja [31.0.3.*]
    i dla tego pisałem że wszystko lepsze od vrg !
    mi się udało ale niestety tylko w części przeskoczyć na millenium i już mam wzrost z 2,1 na 2,9
    a tu ? wiecznie 2,2-2,4 !
[x]
VRG -1,87% 4,72 2026-04-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.