• Sami eksperci Autor: ~YOUSEE [37.47.184.*]
    Drodzy Państwo,
    Mam małą prośbę byście zachowywali choć jakiś minimalny poziom merytorycznej dyskusji. Czytanie co niektórych (sfrustrowanych) użytkowników forum jest zwyczajnie żenujące.
    Rozumiem, że co niektórzy dużo stracili. No cóż taka jest giełda. Ja też straciłem 15%. Ale męska decyzja. Akcje sprzedane. Trochę żal nietrafionego zakupu ale pieniądze szybko przerzucone na inną spółkę i ostatecznie bilans jest na PLUS.
    Więc i Państwo tego życzę. Zamiast stękać, narzekać to proponuję zwyczajnie sprzedać te akcję i zapomnieć. Trzymać to przez kolejne pół roku by wyjść na zero to totalny bezsens. Serio lepiej przerzucić te pieniądze na inną spółkę i zacząć w końcu zarabiać.
    Pozdrawiam
  • Re: Sami eksperci Autor: ~Wacek [213.52.102.*]
    uhuhu, naprawde na TYM papierze chcesz merytorycznej dyskusji?
  • Re: Sami eksperci Autor: ~skubas [83.28.243.*]
    Mógłby Parówka zrobić spektakularną akcję jak za dawnych lat, wykorzystując minihossę covidową, nikt by nawet nie zauważył, że jest tu jakaś spekuła :))
  • Re: Sami eksperci Autor: ~Pozdrawiam [5.173.249.*]
    No zakładam, że komentują osoby które posiadają te akcje spółki.
    Jak jest taki dziecinny poziom komentarzy to nic dziwnego, że ktoś jest sfrustrowany że stracił licząc pierwotnie na rajd na cenę 1 zł.
    Nie sądzę by spółka, która żyje głównie z wynajmu nieruchomości mogła zarabiać lub się rozwijać w czasach pandemii gdzie firmy wypowiadają umowy najmu.
[x]
ELKOP 1,52% 1,67 2026-05-11 13:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.