• Czy bedzie powtórka z MINOX SA? Autor: ~Wydmucha [5.172.235.*]
    Cytat z innego forum

Centurion Finanse to kolejni piiiiii. Polecam przypomniec sobie co zrobili na spolce MINOX SA(teraz zawieszone notowania, sprawa w prokuraturze) tez najpierw poinformowali o przekroczeniu 5% ogłosili walne o skupie akcji piszac w uzasadnieniu ze spolka niedowartosciowana, pozniej info o przekroczeniu 10%, bylo mielenie akcji, BEZCZELNA NAGONKA na forach a tuz przed WZA info o zejsciu z 10% do 0 % i WZA sie nie odbylo. Jak sie to skończyło polecam watek MINOX na bankierze. UWAGA NA OSZUSTOW!! Taka jest moja opinia o tej sytuacji. Uwazam, ze tego typu piiiii "dostaja" akcje i maja za zadanie je uplynnic w rynek PO KAŻDEJ CENIE robiac sztuczne obroty.
  • Re: Czy bedzie powtórka z MINOX SA? Autor: ~Prokurator [5.172.235.*]
    2018-07-02 09:13

Podziel się

Skomentuj0

Zarząd Minox S.A. („Spółka”) niniejszym informuje, że do Spółki wpłynęło oświadczenie pana Dominika Staronia o rezygnacji z pełnienia funkcji członka Rady Nadzorczej Spółki.

Podstawa prawna: §3 ust. 1 pkt. 7 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu „Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect”.

Haha

Bedzie to samo
  • Re: Czy bedzie powtórka z MINOX SA? Autor: ~elk [86.200.120.*]
    to bardzo ciekawy pomysł na biznes, serio. Kupujesz bankruta , pompujesz, upłynniasz papier = czysta wyprana kasa.
    KNF nie jest nic w stanie zrobić wszystko legalne + Państwo z tektury

Brak odpowiedzialności wszystko zgodnie z prawem spółek handlowych/akcyjnych

Giełda jest super
  • Re: Czy bedzie powtórka z MINOX SA? Autor: ~Paweł [31.0.48.*]
    Nic dodać nic ująć
  • Re: Czy bedzie powtórka z MINOX SA? Autor: ~TripleX [91.192.88.*]
    Niestety powyższe to czysta manipulacja i kolejne oszczerstwa wobec spółki i jej kadry zarządzającej. Jestem akcjonariuszem Centuriona praktycznie od samego początku pamiętając jeszcze moment przejęcia Stergames i wolny, ale regularny rozwój. Sprawę Minoxa oczywiście również śledziłem i z mojej perspektywy zarówno decyzja o wejściu w inwestycję, jak i wyjściu z niej wygląda w pełni racjonalnie. Warto zwrócić uwagę, że na moment wejścia Minox był spółką bardzo płynną, a sektor budowlany świetnie się rozwijał. Można więc było założyć, że Minox będzie beneficjentem hossy w budowlance. Jednak jakiś czas po wejściu Centuriona okazało się, że w samej spółce jest poważny problem wewnętrzny z kwestią publikowanych komunikatów, a sama GPW podważyła podawane przez spółkę informację i oczekiwała wyjaśnień. Wygląda więc, że decyzje spółki były zasadne i trudno to obiektywnie postrzegać inaczej.
  • Re: Czy bedzie powtórka z MINOX SA? Autor: ~Kamil [37.30.18.*]
    Cytując Parkiet: „ Z obrotu wykluczone zostaną też akcje spółek: Rechain, Minox, Mega Sonic, Matrx Pharmaceuticals, Macro Games, Luxima, Langloo.com, GLG Pharma, Geotrekk, Finhouse, Concept Liberty Group, Centuria Group, Angel Business Capital oraz Alejasamochodowa.pl. W przypadku każdej z nich mamy do czynienia z podobnym scenariuszem: długa lista naruszeń przepisów giełdowych oraz liczne i bezskuteczne próby zdyscyplinowania poszczególnych spółek przez GPW”. Czyli po prostu zarządu tych spółek nie wywiązywały się m.in. z obowiązków informacyjnych.
  • Re: Czy bedzie powtórka z MINOX SA? Autor: ~Zenonjanek [31.0.73.*]
    Albo powtórka devoran zjazd na 10 gr
  • Re: Czy bedzie powtórka z MINOX SA? Autor: ~PożeraczSpek [37.225.88.*]
    Podzielam
  • Re: Czy bedzie powtórka z MINOX SA? Autor: ~ciekawe [89.191.131.*]
    Dnia 2021-12-23 o godz. 12:36 ~PożeraczSpek napisał(a):
    > Podzielam

wiecie dlaczego ta spółka jeszcze jest ?????

ja się domyślam hahahha

chodzi o emisję niedopuszczoną do obrotu hahahha

dopóki akcje niedopuszczone nie można ich sprzedawać, a kasa zamrożona hahahha

wg mnie jak akcje wejdą w rynek to będzie armagedon, scalanie za scalaniem i spółka podzieli losy jak wiele, wiele z NC ahhahaa

[x]
CENTURION -3,33% 1,45 2025-11-21 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.