Kupiłam po 43gr za spora czesc wspólnych oszczędności pisali ze to okazja na forum miał być prezent dla mojego męża jest już 27gr i ogromna strata..... co teraz robić myślałam ze na wakacje będzie i jeszcze dużo zostanie serio to jest jakiś dramat co dalej wyniki były nieciekawe widzę ze jakiś wazny inwestor sprzedał wszystko czy może być to bankrut? Nie mogę się staremu przyznac co zrobiłam masakra
Nie jesteś sama. 90% inwestorów jest w plecy dlatego kurs będzie próbował się odbić.Napisz do zarządu żeby sprowadzili SZCZEPIONKĘ to kurs wróci na 70gr. A już samo podpisanie umowy z pfizerem da nam jakieś 50 gr
Nie strasz! Taka dobre info sprowadziłoby kurs do 15gr. Po złym info, gdzie January wyszedł, to na drugi dzień było zielono.
Tylko zajęcie konta Exc przez sąd wywinduje kurs na 70gr.
Dnia 2020-11-14 o godz. 09:35 ~Monia napisał(a): > Kupiłam po 43gr za spora czesc wspólnych oszczędności pisali ze to okazja na forum miał być prezent dla mojego męża jest już 27gr i ogromna strata..... co teraz robić myślałam ze na wakacje będzie i jeszcze dużo zostanie serio to jest jakiś dramat co dalej wyniki były nieciekawe widzę ze jakiś wazny inwestor sprzedał wszystko czy może być to bankrut? Nie mogę się staremu przyznac co zrobiłam masakra
Pokaż staremu stan konta i twoją mądrą decyzję. Murowany rozwód. Wakacji nie będzie i dzięki temu nie wydasz pieniędzy na wakacje. Powodzenia
Monia Masz jedna część ciała którą możesz odrobić szybko straty jak nie wyglądasz jak oleksy. A tak poważnie to nagle od dwóćh dni jest wysyp upośledzonych troli - o co w tym chodzi? Straszą w jakims konkretnym celu?
Jedź na wakacje do Dubaju tam odrobisz.... a tak na serio to wątpię żeby znalazł się tutaj debil który nabierze się na ten płytki tekst o biednej bezmózgowej panience..... Polecam bardziej się postarać
Tak teraz to każdy mądry ale jak naganiali to wszyscy pisali ze brać bo promocja a za teksty jakie tu czytam to każdy by dostał liścia chamy i prostaki na tym forum tylko ludzi oszukujecie mam nadzieje ze każdy będzie dobrze ukarany...
To był żart żeby rozładować atmosferę ale widzę ze sami stulejarze są na bankierze i impotenci musicie mieć smutne życie ze kobiety przez internet musicie obrażać żeby poczuć się odrobine jak „facet”
Kobiety nikt zapewne tutaj by nie obraził, ale jak pisze jakiś spasiony i spocony grubas jako kobieta to nikt się powstrzymać nie potrafi :) Brakuje tylko w Twoim udawaniu jeszcze tekstu " ja też mam 13 lat " hahahaha Wszystkie Twoje teksty wskazują na to że jesteś chłop a nie kobieta.
To w końcu jesteś frank jak na innych forach czy monia? Ostatnio modne jest, nie wiedzieć jaką ma się płeć. Generalnie jak lubisz dawać to pewnie nie ma to dla Ciebie znaczenia byku:)
Pieniądze to nie wszystko. Nie wiem ile umoczyłaś ale ja miałem postawić dach w swoim nowym domu i po ptokach na razie. Trzeba żyć dalej i odrobić jak się to mówi w polu... Człowiek naiwny jest..... Za jakiś czas odetchniesz o sttacie jak ja..
Moderator usuniesz tą Monio Franke bo nie ma sensu tego czytać. Działa na niekorzyść spółki i akcjonariuszy. Wnoszę do prokuratury zaraz jak się uruchomie.