Ty sobie daruj bo widać ze chcesz ubrać kolejnych nieświadomych pokazali wyniki spółka covid bez zarobku trochę wstyd ile oni tego płynu sprzedali 10littow???
To utwierdza mnie tylko w przekonaniu że nie rozumiesz giełdy.
Trzeba mieć zerowe pojęcie o giełdzie żeby sprzedawać teraz XTB zamiast akumulować akcje.
Tam będzie jesacze szansa kupić po 14+ jak USA się załamie wiec ty nie masz pojecia o giełdzie a wyniki mogą i tak być słabe bo sam dyrektor zapowiedział ogromne środki będą przekazywane na promocje co może wpłynąć na wynik za q4 widać elementarny brak wiedzy znawco
Chłopie ludzie będą wyciągać kasę z xtb żeby mieć później na odbicie nie rozumiesz giełdy amatorze a exc spadnie pod własnym ciężarem powiedz proszę jakie jest FF i ile to akcji i jak szybko się powiększyło z 10% do obecnego stanu
Zrzut grubasów - ty naprawdę chyba chodzisz do liceum.
Poczytaj sobie co to znaczy akumulacja.
Grubas tam dzieciaku zbiera papier już kolejny miesiąc i wyleszcza takich niecierpliwych jak ty.
Co ty porównujesz?
Na XTB jak w maju sypały fundusze i kurs spadał po dobrych wynikach to też tacy jak ty wieszczyli koniec świata. Od sierpnia trwa na XTB akumulacja i trzeba być ślepym albo nie rozumieć giełdy żeby tego nie widzieć
Na Excellence kurs zwalił JRH.
Nie ma sypacza i trwa zbieranie papieru.
Opinia a ty rozumiesz giełdę powiadasz? Szacowales tutaj zysk 3-4 MILIONY z tego co pamiętam. To troszkę się one rozjechaly z rzeczywistością nieprawdaż? :)
To fakt. Nie trafiłem. W przeciwieństwie do innych przedstawiałem założenia.
Główną pozycją miało być rozliczenie w Q3 1.9 mln z tarczy jakie dostali w czerwcu.
Nie wiem dlaczego tego nie rozliczyli w wyniku.
W raporcie nie ma o tym żadnej informacji, a tak istotna kwota powinna być skomentowana.