Nie wiesz takich rzeczy a bierzesz się za inwestowanie? Skończył się okres zamknięty dla zarządu i osób z nim powiązanych, mogą sprzedawać akcje po raporcie
O co ci chodzi? Napisałem prawdę SKONCZYL SIE OKRES ZAMKNIETY PO OPUBLIKOWANIU RAPORTU. Czy zarząd sprzeda czy nie,tego nie wiem, tylko pisze żeby wszyscy byli świadomi podejmowanych decyzji. A Ty inwestor nie masz kultury za grosz, nie dziwię się że cie jadą na tym forum co chwilę.
zabawne. spółka wykazuje osmiokrotnie wiekszy dochód niż w analogicznym okresie ubiegłego roku,promesa wzrostu dochodu na czwarty kwartał wynikająca z zawartych umów to wzrost x5 a ty UWAGA. Hahahahaha dobre ale dla półmózgów . za półtora miesiąca zobaczysz potencjał exc,w związkuy z tym prośba,przestańcie pisać bzdury bo straszycie leszczyków i gotowi oddawać pkc. jest tutaj sporo mięczaków więc pewno do nich te twoje straszaki bo tacy jak ja mogą dyskutować ale na odpowiednim poziomie
Zarząd może sypać wiedząc, że mają najlepszy okres przed sobą.
Konkurencja odpadła, pandemia w natarciu..., ale dobrze mówisz, że może.
Może pieniadze im śmierdzą?
Kolega dobrze pisze że zarząd może sprzedawać i żeby mieć to na uwadze, a Wy go trole atakujecie,
Czy płacą Wam za naganianie, a może sami jesteście insajderami?
Weźcie się do pracy lepiej chyba że naganianie ludzi na akcje to Wasza praca!!!
slupy zebraly od jrh akcje + teraz zbieranie klasyczne, po co zarzad ma sprzedawac po 27gr skoro moze po ponad 60gr wystarczy ze poczeka albo zrobia podbitke? pod dobre info, myslec tu dopiero rajd przed nami i odleszczanie przebiega wzorowo