• Arkusz zlecen Autor: ~Akcjonariusz [213.186.89.*]
    Niestety ale przegladajac arkusz zlecen chyba inwestorzy za duzo oczekiwali od raportu jak i przesunietego thrillera, niestety nie pomoglo to spolce, trzeba swoje odczekac wiec mam nadzieje ze akcjonariat sie troche przemieli dokupimy przy promocji i bedziemy cierpliwi...pozdrawiam wytrwalych, a spekulanci gdzie indziej...:)
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Jak pewnie większość, też nie przyjąłem entuzjastycznie informacji o premierze WH, ale teraz to w sumie się trochę cieszę bo będzie jeszcze okazja do dobrania. Od paręnastu dni na Steamie jest promka Wizardsów i widac po Topsellerach, że ładnie się sprzedają. Ilość grających na chartsach tez sie zwiększyła. Pamiętajmy że w I kwartale Wizardy wchodzą na Oculusa, firma będzie mieć stały dopływ gotówki i kurs raczej już do wejścia na GPW powinien delikatnie wzrastać.
    Lata świetlne temu jak zaczynałem przygodę z GPW kupiłem za 5 zł niejakiego Optimusa na którym się wytrzeszczyłem sprzedając po 3,5. Później odkupiłem papier w znacznie mniejszej ilości po 14 i sprzedałem po 60 i mimo zarobku też się wyleszczyłem, bo jaki jest dziś kurs dawnego Optimusa każdy doskonale wie tylko, że zajęło to ponad 10 lat.
    Pół roku przesunięcia WH to tak naprawdę żaden czas. Ja mam zamiar potrzymać ten papier jeszcze bardzo długo i nie popełnić błędu z przeszłości drugi raz. Pozdro dla wszystkich Carbonowych Longtermowców ;).
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Tomek [5.173.233.*]
    Ja sie dalem wyleszczyc na CDR w okolicach 20 zl jak zbili cene. Nie popelnie tego bledu ponownie!
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Nurek [93.105.176.*]
    Ale prawda jest taka że przez jakiś czas popatrzymy sobie jak inne spółki rosną. Miejmy tylko nadzieję że w kwietniu lub maju zarząd nie poinformuje o kolejnym przesunięciu premiery
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~John [193.238.200.*]
    Zgadzam sie z wami spokoj i cierpliwosc i wszyscy na punkpirat nie no zart w sumie to od 1q 2021r zacznie sie robic tu taj ciekawie wizrad dt,dremo pozniej wh a po nim nastepny projekt
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Tomek [5.173.233.*]
    E tam, ja czuje ze na Boze Narodzenie cos sie zadzieje. Nie po to wchodzili w kooperacje z Games Workshop
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~beka [185.106.102.*]
    Nie musi nic się wydarzać - niech spokojnie pracują, a akcjonariat niechaj się mieli.

Jak ktoś jest niecierpliwy to zapraszam poczytać sobie raporty finansowe konkurencji. Firmy po kilkadziesiąt milionów kapitalizacji, czasem nawet więcej i... straty, mgliste nadzieje i uciekające kapitały. Czasami otwieram oczy w niedowierzaniy jak można kupować niektóre kwity. Tymczasem na CRB od dawna plusik i pozytywne konkrety.
    I tak trzymać.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Kubek [31.161.137.*]
    He he Ja się wyleszczyłem przy 35 na cdr teraz też nie zrobię tego błędu..pzdr
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~beka [185.106.102.*]
    Cierpliwość, konsekwencja i niepoddawanie się chwilowym emocjom. Kierunek Wig20. Polska zawsze będzie stała węglem, a w końcu kiedyś też diamentem. Zapisałem sobie kiedyś in memoriam post ZATARA, który idealnie podsumowuje cały proces

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-polecam-spolki-wig20-na-targu-mowia-ze-tam-jest-bez-ryzyka-xd,35944555.html

"I przeplynela rzeka. I wystarczylo poczekac na brzegu."

Sprawdzimy za 10 lat. hahaha xD
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Denny [77.254.212.*]
    Nie ma powodów do zmartwień. Może na giełdzie nie jestem starym wyjadaczem. Ale gdzieś tam po drodze podłączyłem się pod cdr. Złapałem Movie Games w pięknej cenie. TSGames na debiucie.

Od stycznia skupuję CRB . Jeśli wszystko będzie odbywało się bez zakłóceń to tutaj naprawdę będzie ciekawie. Trzeba tylko zrozumieć że to nie jest spółka na kwartał, a na horyzont 3-5lat

Zobaczycie że tutaj będą tworzone pierwszoligowe tytuły z branży VR.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Wowa [37.47.10.*]
    Na początku cały swój kapitał tu zainwestowałem ze średnią zakupu 21,cały czas dobieram ile mogę i wzrosło mi na 33.Nie martwię się tym bo nie przewiduję wyjścia poniżej300.Potrwa to trochę dłużej niż myślałem ale lepiej trzymać kasę tutaj niż w banku.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Nurek [93.105.176.*]
    To fakt. Gorzej mają ci co brali po 90
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~John [94.254.178.*]
    I tak zarobia tylko pozniej
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Wowa [37.47.10.*]
    Ciągle jestešmy start-upem i awangardą VR-u.Przyszłość należy do nas.
[x]
CARBONSTU 2,31% 3,98 2025-12-23 14:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.