mowi jasno ! spekulanci i kolarze chca tu ukrecic swoje 1-2 gr i 50zl zysku na wino, nie dac sie ! grane bedzie pod raporty. Nie po to ktos odebral tyle akcji by leszczyna z bankiera nie pozwolila mu zarobic
Przypomnę Wam ze od 3 miesięcy kurs spada były w tym czasie 3 podbitki za każdym razem na niższym poziomie, które nie utrzymały się nawet 1 dnia. Nie było espi o dużych zamówieniach to dlaczego raport miałby być bardzo dobry?
Kto miał wysypać wysypał jeszcze jutro wybrać panikarzy a kurs rwał do góry sam z siebie jeszcze opór tylko na 30gr przebić. No bo z drugiej strony co, mamy sami sobie sypać w panice? Ja tam widzę szybki powrót :)
Btw zakładam kanał na zello dla akcjonariuszy pogadać o spółce.
Aplikacja zello kanał Exelence
Grubas to tu już był i was ubrał, teraz faktycznie została ulica i kółkowicze którzy będą to mielić dla kilku groszy zysku dziennie plus naganianie na forum na wzrosty i na każdej w miarę dobrej informacji będą wysypywać akcje i zaraz po info będziemy obserwować zjazd na co raz niższe poziomy aż spółka wróci na podwójny fixing - ja tu widzę taki scenariusz do końca roku oraz na Q1 2021.
Dnia 2020-11-11 o godz. 18:30 ~ready napisał(a): > Grubas to tu już był i was ubrał, teraz faktycznie została ulica i kółkowicze którzy będą to mielić dla kilku groszy zysku dziennie plus naganianie na forum na wzrosty i na każdej w miarę dobrej informacji będą wysypywać akcje i zaraz po info będziemy obserwować zjazd na co raz niższe poziomy aż spółka wróci na podwójny fixing - ja tu widzę taki scenariusz do końca roku oraz na Q1 2021.
A kiedy geniuszu ta spółka wg ciebie była na fixingach? Pomijam resztę pierd...ół, bo szkoda czasu na takich trolli i coraz thebilniejsze wymysły...