Wiem co piszę kolego.
To że napisał CZY, mnie nie obchodzi.
To nie jest pierwszy niewinny post.
To jest seria szkalujacych postów gdzie stawia w jednym szeregu z AQT czy innymi.
W sytuacji gdzie inne firmy wrzucały info, żeby podbić kurs. A Excellence najpierw informuje a w kolejnym kroku realizuje.
Ta firma nie rzuca pustych info, nie ma więc żadnego uzasadnienia żeby stawiać ich w jednym szeregu z AQT.
Stąd należy myśleć co się pisze. I ponosić odpowiedzialność za swoje słowa.
Zobaczymy czy i jakie kroki podejmą prawnicy spółki
Prawnicy spółki to teraz będą się głowic jak wyjść z tego bagna jakie zrobiło jrh w miesiąc żeby ogromnej kary od knf nie dostać a to co tu stękasz i starasz się przekazać siedząc już na wiadrze nie powstrzyma lawiny spowodowanej właśnie tym uczciwym działaniem spółki bez względu co tu ktoś pisze
Ty do spółki lepiej pisz pismo żeby wytłumaczyli się z tego co teraz się stało hahaha a nie strugach bohatera i nie naganiaj nieświadomego leszcza na straty
Kurs teraz faluje hahahhhhahahahahahaha No stary wygrałeś powaga spadło w tej chwili 80% od szczytu a ty wyjeżdzasz z falowaniem co ty cpiesz jahahahaha
Pan "Ta" się obsrał, hihih hihhi Ta zapytaj taty ci kompa jutro pożyczy żebyś mógł dalej pisać debilne posty bogaczu z "apsik" buahahahah. Co za szambo. Bankier powinien robić obowiązkowe rejestrowanie konta z dowodem żeby takich popaprańców życiowych unikać.
Przecież to zwykle pytanie mitomanów to ty w osobnym kierunku sugerujesz podobieństwo do Krynicy i wieszczysz ogromny sukces to jest naganianie na nieprawdziwe informacje to bez żadnych skrupułów w obu przypadkach to ty jesteś bliższy łamania przepisów wiec się zastanów kto tu może kogo zgłosić
Ja tam wolę zgłosić ciebie nahaniaczu ta, dzisiaj przegiąłeś, fotka idzie też do organów nadzorujących, nie wiem jak to ocenią, ale to już twój problem.