• Nie do wiary Autor: ~norden [37.225.13.*]
    Czytam wpisy na różnych forach i nie moge uwierzyć jakich ograniczonych umysłowo ludzi mamy w naszym kraju. Nie mogę uwierzyć że współcześni inwestorzy posługują się takim rynsztokiem zamiast języka. Jedyne up down się nie otworzy siadać od razu na wiadro nie na kibel itp. Ktoś kto sugeruje się tymi wpisami przy inwestowaniu musi być niespełna rozumu.
  • Re: Nie do wiary Autor: ~Amber [5.173.122.*]
    Przecież tu nikt się tym nie sugeruje te wpisy służą chyba tylko po to żeby wkurwiać normalnych ludzi co tu siedzą chociaż pojęcia nie mam jaki w tym cel. Jak widze jutro up dolne widły pkcemmmm itp wpisy nie wnoszące absolutnie nic to sie zastanawiam PO CHUJ i dla kogo te trole tracą czas. Zero merytoryki za to milion slów ktore nic nie znacza tylko podnosza cisnienie.
  • Re: Nie do wiary Autor: sandman76 [178.235.185.*]
    najlepsze jest to, że oni myślą, ze mają realny wpływ na kurs.

Oczywiście zawsze znajda jakiegoś naiwniaka, który im uwierzy.

• Re: Nie do wiary Autor: ~Amber [5.173.122.*]
    Mam jednak nadzieję że takich ludzi co im wierzą nie ma lub jest ich mało. Przecież jak zaczynałem interesowac sie giełda i zagladalem na bankiera zanim cokolwiek kupilem to nie majac bladego pojecia co i jak po takich postach od razu wiedzialem ze pisze to debil :D od poczatku szukalem tylko merytorycznych wpisow ludzi majacych racje lub nie ale tych dajacych do myslenia. Pzdr!
[x]
EXCELLENC -0,53% 0,37 2026-04-29 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.