• Patrząc na to logiczne Autor: ~TakToWidzę [88.156.132.*]
    Skoro January nie będzie już sypał akcjami a spółka radzi sobie coraz lepiej i zaczyna zarabiać to kurs powinien się dość szybko odbudować
  • Re: Patrząc na to logiczne Autor: ~Ta [83.26.169.*]
    Chłopie zostaw tytanica on idzie na dno szczury uciekają xD
  • Re: Patrząc na to logiczne Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    wg mnie, jedynie dobry raport może spowodować napływ akcjonariuszy...jak będzie lipa, to leżymy...
  • Re: Patrząc na to logiczne Autor: ~Ta [83.26.169.*]
    Ogarnijcie się on uciekl ratował kapitał w okresie zamkniętym pewnie ma w nosie karę bo i tak go będzie stać z zarobku ale odzyskał hajs logiczne to jest giełda a nie piaskownica
  • Re: Patrząc na to logiczne Autor: ~jacek [185.52.136.*]
    Dnia 2020-11-10 o godz. 19:12 ~Ta napisał(a):
    > Ogarnijcie się on uciekl ratował kapitał w okresie zamkniętym pewnie ma w nosie karę bo i tak go będzie stać z zarobku ale odzyskał hajs logiczne to jest giełda a nie piaskownica

Ta ty się ogarnij i nie pisz bzdur, o ratowaniu kapitału sprzedażą w okresie zamkniętym, bo okresem zamkniętym są objęte osoby pełniące funkcje zarządcze, a nie akcjonariusz, który nie zasiada ani w Zarządzie ani w Radzie Nadzorczej

(...)zgodnie z art. 19 Rozporządzenia MAR, osoba pełniąca obowiązki zarządcze nie może dokonywać transakcji (...)
  • Re: Patrząc na to logiczne Autor: ~piotrek68 [89.64.39.*]
    pytanie dlaczego sprzedał .Ciekawe czy będzie wychodził z innych swoich spółek
  • Re: Patrząc na to logiczne Autor: ~Pedro [78.88.33.*]
    Jak zarobił 300% to co mu szkodzi
  • Re: Patrząc na to logiczne Autor: ~jacek [185.52.136.*]
    Też tak myślę, że to jest informacja na +, bo kłopoty z kursem zaczęły się po wejściu JR, każdy wzrost był zasypywany, dlatego myślę, że najgorsze za nami i czas na stabilny wzrost i powrót do poziomu sprzed wejścia JR.
[x]
EXCELLENC 0,52% 0,39 2026-05-05 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.