Uważam, że działa tutaj zorganizowana grupa przestępcza. Podejrzewam, że w skandalicznym zaniżeniu akcji spółki ma udział również jej zarząd, który sprzedając akcje po 0,11 zł działał na niekorzyść spółki. Jeżeli w umowie zbycia akcji nie zastrzegł minimalnej ceny po jakiej mogą być zbywane akcje oraz okresu po jakim mogą być zbyte. Zarząd powinien mieć pełną świadomość, że sprzedaż akcji po skandalicznie niskiej cenie będzie skutkowało drastycznym spadkiem kursu na giełdzie. Nie wykluczam, że świadomie bierze udział w tym przestępstwie i zawiadomię prokuraturę o możliwości popełnienia tego przestępstwa.
A jak zaareaguja kupią osacze i będą osoczem pulsonetrami, ozonem szczepionkami testami maseczkami płynami handlowali to trole zanizyli kurs bo po przejęciu health powinno być 70gr.medicofarmy nie wiem chyba 80gr
O mnie się nie martw, tylko stań na twardo na ziemi. Idź do FBI jeszcze napisz razem z Markiem i do Ojca Rydzyka. Skargi będą pisać, bo giełda spadła, tego to już sie komentować nie da, ale nie mam co robić :)
Smieję się z faktu, że każda spółka jak leci to na wszystkich spółkach, piszą do KNF, donoszą do prokuratury itd. Dlaczego nikt nie idzie do knf, prokuratury jak spółka nagle idzie do góry na jedno kółko. Wszystkie spółki covidowe lecą w dół, Excellenc nie powinno polecieć (w mojej ocenie) bo ona ze spółką covid ma tyle wspólnego co zeszłoroczny śnieg (moja ocena). W jednym poście piszesz o wynikach, a po 3 h jak idzie w dół to składasz wnioski. Tego to już wogóle pojąć nie mogę.
Już od kilku dni zbieram materiał do prokuratury - analizuję składane zlecenia i zamieszczane na forum informacje. Sądzę, że po weekendzie będę miał zgromadzony materiał wystarczający do złożenia zawiadomienia. To, że piszę o przypuszczalnych dobrych wynikach spółki nie ma nic wspólnego z ewidentną manipulacją kursem.
Ja jestem ostatni który chciałby zawieszenia notowań, choć myśle że do tego nie dojdzie. Skoro uważasz że tak jest i masz na to niepodważalne dowody to bardzo prosze (pewnie znasz się lepiej ode mnie) Ja uważam, że nic takiego nie miało miejsca. :)
Forumowiczu Leszczyna, jesteś ślepy, głupi, czy może w tej grupie przestępczej? Przeczytaj informacje zamieszczane przez -kierowca_tira. Np w wątku KRÓTKA SPRZEDAŻ
zgadzam sie z toba. Najpierw trzeba pisac do zarzadu o wyjasnienie sprawy, Jak sie tym nie zajma to do KNF I Prokuratury. Mi tez to wyglada na celowe dzialanie przeciwko akcjonariuszom mniejszosciowym.
Powiadom swoją starą lepiej, że kupiłeś spółkę, która praktycznie nie zarabia, a ma 40m kapitalizacji. Niech każdy z ręką na sercu przyza, że kupował gniota, bo nawet studenciak z kieszonkowym może tu kipić 1000 akcji i liczył na 10 zł. Marzyciele, to jest życie i fakty, te 40m to i tak za dużo!
Chciałbym. Niestety mam badziewia typu 4mass i excellence tylko to jest kasa, którą przewaliłbym na inne głupoty, więc nie boli mnie, że nagle to spadnie nawet do grosza, a przy owczym pędzie ogłupiałych ynwestorów, że covid mogę coś zarobić. Trzeba mieć dobrze nierówno pod sufitem, żeby kupować akcje takich paździeży z NC za poważne pieniądze i liczyć na solidne, stabilne fundamenty i wzrosty.