Narazie nie widzę podstaw do badania sprawy a pseudo detektywem jestes tylko Ty.. Wparowales na Simfabric nie wiadomo skąd i tak naprawdę nie wiadomo po co.. Raz sie chwalisz raz się żalisz.. Znajdź sobie kobietę wtedy przestaniesz siedziec i zaśmiecac to forum..
Nie ma podstaw do badania sprawy? Podawanie pobrań darmowych wersji Farmy 2018 jako sprzedane nie jest podstawą? Podawanie w ESPI, że SF rozwiązało umowę, kiedy to ludzie od Driftlanda rozwiązali umowę z SF, nie jest podstawą? Szemrane kredencjały w CV, odstąpienie od negocjacji i nie informowanie o tym, alkcje, którw "zostaną objęte są"... Tego można mnożyć i mnożyć, większość jest opisana w artykule PolskiGameDev "sklepik z marzeniami".
Widze szukasz pretekstu zeby zniszczyć albo pogrążyć SF.. Ale dobrze ze większość ludzi potrafi samodzielnie myslec... Twoje wypociny są im potrzebne tak jak rybie ręcznik.. Ps szukaj kobiety ciśnienie ci zejdzie
Nie chcę nikogo niszczyć, bo mam zainwestowane tu pieniądze. Chcę jedynie ukrócić te patologiczne praktyki Januszów biznesu na GPW. Zależy mi na uczciwości i przejrzystości. Na zagranicznych giełdach nie ma z tym problemu, a w tym waszym słowiańskim piekiełku przekręt goni przekręt.
To Ty nie uczestniczysz w tym "waszym" jak piszesz, słowiańskim piekiełku? Może Ty jesteś z rasy "panów"? A skoro tak plujesz na SimFabric, to rozumiem, że: - zgłoszenie do KNF wysłałeś już dawno; - doniesienie do prokuratury złożyłeś; - pozwy sądowe przeciwko zarządowi, Radzie Nadzorczej i spółce złożyłeś w sądach. Przecież masz sztab prawników pracujący na Twoje zlecenie. Wobec tego pochwal się, kiedy podjąłeś powyższe kroki (daty, kopie pozwów, doniesień itp.). Czekamy z niecierpliwością. Jeżeli tego nie podasz, to będzie dowód, że jesteś tylko płatnym lub bezinteresownym trollem spadkowym.