informacja z ich strony na ten moment sprzedano 4374 testy sprzedaż rozpoczęli 26. 10 .2020- 14 dni temu. Średnio dziennie sprzedają 312 testów cena jednego 99,99=31196 .Zaokrągliłem w górę bo do końca dnia jeszcze sprzedadzą kilkadziesiąt szt.Jest to przychód, ale sprzedaż rośnie szybko.
Nie wiem czym się tak jaracie. Wszystko to grosze,
żeby bujnąć porządnie kursem jak większość oczekuje nie wystarczy marne 31.196 pln tylko 31.196.000 min.
Sprzedają nie tylko przez strone Excellence,z wiadomych jest strona Heathl i teraz Drogerix wiec sprzedaz bedzie duzo wieksza i trzeba ją liczyc 3 razy wiecej a moze są jeszcze inne
Tak własciwie to sprzedaz na stronie Excellence w ciągu ostatnich dwóch dni z tego co zaobserwowałem wzrosła do 500 na dzien wiec razy 3 to moze dawac 1500 dziennie i sprzedaz bedzie rosła
Szczerze to nie znam tych sklepów internetowych i nikt ze znajomych, nie liczyłbym na miliony.....
Jeśli ma tu być jakaś konkretne kasa to musza podpisać kontrakt na dostawy najlepiej z jakaś rządową agencją
Ja też nie znam ale nie ma to znaczenia bo widać, że sprzedają w różny sposób swoje produkty. Ja inaczej patrzę na sprzedaż testów a mianowicie jako coś co będzie mocno promowało Excellence. W przyszłości to przełoży sie na wyniki. Ciekawi mnie najbardziej zagrywka z Healt Medica i wprowadzaniem nowych produktów około chemicznych (i pewnie nie tylko chemicznych). Jeśli klepnięty zostanie zakup udziałów bez emisji akcji (a taką dostałem odpowiedź na maila od dyrektora Dariusza Borowskiego) to Excellence z drugiego największego w Polsce producenta soków zacznie zdobywać rynek produktów zdrowotno kosmetycznych, chemicznych dla gospodarstw domych i oczywiście wartość sprzedawanych swoich produktów też urośnie. Uważam, że spółka idealnie zabezpieczyła sie na ciężkie czasy Covida i dla przykładu 1 900 000 zł wsparcia ma bez problemu wykorzystane bez niepotrzebnego stresu który dotyka 85% firm. Pozdrawiam
Dnia 2020-11-08 o godz. 23:09 ~Alfa napisał(a): > Szczerze to nie znam tych sklepów internetowych i nikt ze znajomych, nie liczyłbym na miliony..... > > Jeśli ma tu być jakaś konkretne kasa to musza podpisać kontrakt na dostawy najlepiej z jakaś rządową agencją
Ze ty nie znasz to nie znaczy ze inni nie znaja.Excellence tez mało kto zna a jednak sprzedaja ok. 500 dziennie i rosnie wiec inni tez spokojnie moga tyle dziennie sprzedawac a to juz daje ładą sume a nie wiadomo moze jest takich wiecej