• Jak się wisi na hakach? Autor: trejder69 [83.24.167.*]
    Wygodnie? XD
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: ~Bozia [89.151.45.*]
    mnie trochę uwiera w żebro, ale generalnie do zniesienia...choć nie ukrywam, że wolałbym sprzedać moje 2 tysiące akcji z zyskiem...
    a Tobie jak się zarabia grube tysiące? Zazdroszczę takim jak Ty, że zawsze kupujecie w dołkach i sprzedajecie na górkach...jak ja bym tak chciał...ale zazdro!
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: trejder69 [83.24.167.*]
    Trzeba inwestować w porzadne spolki a nie producenta soku o ktorym nikt nie slyszal bo zaczal sprzedawac jakies testy xD sami latacie po forach innych spolek i naganiacie wiec musi byc tu bardzo slabo
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: ~marmar5619 [89.72.193.*]
    ale kozak. naprawdę inwestujesz w pożądne spółki? a jakie to jesli mogę spytać? co do excellence to jedna z wielu spółek które podejmując zmianę kierunku trafiły na dobry grunt. covid i jego następstwa stworzyły nowy rynek wiele firm taki nurt poprowadził wiele spółek na wyżynyu swoich możliwości. z tego co widzę to rozważasz zakup akcji tej spółki ale twoja przezorność kłuci się z chęcią zysku. żeby była jasność ,mam doświadczenie w tzw. ,,kovidówkach'' ponieważ zarobiłem już w tym roku na biomaximie ok 40% a na biomas 120% a i ex da zarobić. zapewne jesteś zorientowany że ostatni okres to solidne zakupy kilku ,,grubasów'' więc jest tylko kwestią czasu jak zechcą delikatnie pomóc popytowi wśród tzw ,,ulicy'' czy będzie tutaj ,,winda'' na 1,2 lub 3 złote to tylko kwestia ich potrzeb i możliwości . exc to obecnie spółka w której zakręcic kółko to tak jakby rozkładać parasol ogrodowy w odbycie. moim zdaniem dochód na tym papierze to tylko kwestia cierpliwości. cenię sobie każde rozsądne zdanie ale nie znoszę półmózgów więc powyższe forum czytam wybiórczo. twój wpis mnie zaciekawił stąd pozwoliłem sobie na odpowiedź. pozdrawiam
    Wszedłem tu tylko sprawdzić co to za spółka bo na całym bankierze naganiacie żeby z haków pozlazic :). Nie kupie ale jak wy kupiliscie to życze powodzenia i duzych zyskow. A jesli pytasz w co ja inwestuje to polecam xtb, jutro raport to mozesz sprawdzic jak zachowa sie kurs, we wstepnych szacunkach spolka podala 68.2mln zysku netto ale tam wazniejsi sa nowi zarejestrowani klienci. Pozdrawiam
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: ~marmar5619 [89.72.193.*]
    mam papiery xtbale skromnie i na long. to rzeczywiście solidna spółka i pokazał to bez wątpienia rok bieżący a szczególnie okres spadkowy [na innych spółkach] związany z pierwszą falą covid. xtb moim zdaniem powinno dać ok 20-30% w roku bierzącym ale to spółka dla długoterminowców. cenię sobie ta spółkę ponieważ zasięgałem informacji na temat kadr xtb. jest tam kilka osób które mając do wyboru USA podjęły pracę w xtb. to o czymś świadczy. jeśli masz trochę czasu i chęci to sprawdź wolumeny na exc z ostatnich 10 dni. szczegółowo.
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: ~Alfa [94.172.133.*]
    XTB już grali pierwsze skrzypce i to tyle, ropa już nie zjedzie jak na wiosnę, zmienność i te zyski nie będą powtarzalne, zwróćcie na to uwagę. XTB było info przy 4-5 pln żeby pakować pow 20 out a teraz jedynie kółka, Ci co wiszą na XTB trzymam kciuki. Pzdr!
    EXC kto nie ryzykuje nie pije szampana, może byc lipa a może być kosmos 50/50
    I jak tam? Już zarabiacie na tej waszej perełce?
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: ~regie [93.89.196.*]
    po 30... excellent :)
    Ostrzegałem was że ta spółka to gniot jak jeszcze było ponad 30gr xD
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    trejder69...a jak tam Twoja rakieta XTB po wyniakch? buaaahhhahhahhahaaaa
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: ~akcjonariusz [147.12.250.*]
    Rozumiem, że jesteś w nerwiony, bo ktos naganiał na innych forach na Exc, ale to jakaś garstka desperatów.
    Reszta ludzi siedzi na tyłku i czyta forum, bo nuż cos ciekawego się dowie.
    Może to Ta, sebka, Monika lub inni, ale oni nie są normalni.
    Nie ma sensu wyżywać się na wszystkich.
    Jutro kurs się na nich wyżyje :) .
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: ~Tyś [31.60.122.*]
    Spoko nie martw się pokaże jeszcze siłę
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: ~Tranding [141.98.102.*]
    jutro zjazd na 11gr
  • Re: Jak się wisi na hakach? Autor: ~Mark [94.172.216.*]
    Nie panikuj
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.45.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]