• Ponawiam DO STNR; Masz znajomości u moderatora??? Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Dnia 2020-11-07 o godz. 21:13 ~STNR napisał(a):
    > Niestety właśnie o tym pisałem. Kobieta jak ktoś przytoczył musi czuć misje. Jedna mówi że jest ładna ale wie że ma kiepski tyłek bo wie że te z dobrym nie grają na giełdzie. A dlaczego nie grają? Bo mają faceta który to robi za nie. Co do majątku to jest tu zastosowany prosty trik księgowy który można stosować w UE a już nie wolno go stosować w USA. Tj czasowo wydatki dla spółek IT wpisywać po stronie konta aktywów. Tak zwane inwestycje. Koszt to twoje aktywo.. UE ...

Ad STNR :"Niestety właśnie o tym pisałem. Kobieta jak ktoś przytoczył musi czuć misje. Jedna mówi że jest ładna ale wie że ma kiepski tyłek bo wie że te z dobrym nie grają na giełdzie. A dlaczego nie grają? Bo mają faceta który to robi za nie"
    Jak bym takiemu "facecikowi" jak TY powierzyła swoje utrzymanie to nie dość ze ze śmiechu, ale i z głodu bym zdechła. O sianie już nie wspomnę. Rozumiem tą rotację wokół Cię

Ad STNR:
    "Co do majątku to jest tu zastosowany prosty trik księgowy który można stosować w UE a już nie wolno go stosować w USA. Tj czasowo wydatki dla spółek IT wpisywać po stronie konta aktywów. Tak zwane inwestycje. Koszt to twoje aktywo.. UE .." - .
    Nie rób z siebie kretyna. Najpierw IDOLU TYŁKÓW czegoś się moze naucz.
    Nawet nie masz pojęcia co oznacza słowo koszt i inwestycja. Pewnie jesteś jednym z tych co na przychody mówią dochód
    Język polski to też nie jest. :”czasowo wydatki dla spółek IT wpisywać po stronie konta aktywów” (???!!!!????). Nie  dziwne że masz kiepskie zdanie o swoich partnerkach ponieważ żadna baba z tobą nie gada, bo cię nawet trudno zrozumieć. Po co sobie zresztą takim czymś głowę zawracać. Wziąć co się da i dalej na polowanie
  • Re: Ponawiam DO STNR Autor: ~STNR [83.30.56.*]
    Chodzi o to że ja na tym forum pisze dość sensownie. Po co te naskoku na mnie? Że pisałem że firma dała do przetargu o VAt niższą cenę bo pewnie ktoś nie doczytał. Że w innym przetargu nie dosłali dokumentów? Czy teraz że księgują na kontach księgowych w aktywach inwestycje! Dlatego moderator chroni mnie przed czytaniem naganiaczy udajaych kogo bądź. Decyzje dla każdego czy kupować czy też nie. Ja tu jako jeden z nielicznych pisze coś co ma w ogóle związek z firma itl... A Wy poczytajcie sobie swoje wpisy... Jak ktoś ma się zachęcić do kupienia choćby 50 akcji jak przeczyta te ujadanie trolli rodem z norwegii. Tak jak pisałem ostatnio na dzień dzisieszy nie gramy o przetargi tylko o to czy google zostawi miejsce dla firm jak itl... Ja obstawiam że tak. A Wy jak nie macie sensownych opinii to po co spamujecie... A dlaczego zostawi ? Bo wg mnie niektore przedsiębiorstwa nie udostępnia danych wrażliwych podmiotom trzecim.
  • Re: Ponawiam DO STNR Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Dzień dobry STNR
    Rozumiem że o tych inwestycjach : chodzi Ci o rozliczenia międzyokresowe czynne? Fakt mają taką pozycję
    122 k pln. Wisi to sobie od tamtego roku. Oczywiście miejmy nadzieje że czeka to na zafakturowanie i nie będzie musiała podlegać aktualizacji :)

Co do Googla; Także myślę że InteliWise ma ogromną szansę,zająć dobrą pozycję. Google oferuje na razie to samo, dla wszystkich.Firmy jednak bedą chciały miec swojego własnego, charakterystycznego dla nich Voicebota. W końcu wielkie korporacje nie po to budowały kulturę organizacyjną przez lata by wrzucić sobie jakiś standardowy elemet do obsługi klienta. Myślę więc że bardzo wazna jest tu personalizacja usługi., oraz tempo i dostępność wdrożenia.Z oferty InteliWise wynika że chcą wykorzystać moment na szybkie powiększenie ilości klientów, w tym e-commerce. Oferują 1 dniowe wdrożenia i darmowe testy
    Z ostatniego raportu :
    Spółka wzmocniła ofertę rozwiązań dla sklepów on-line oraz firm umożliwiających kontynuację działania w rygorze pracy zdalnej.
    Od chwili pojawienia się informacji na temat koronawirusa SARS-CoV-2, firmy wprowadzają rozwiązania mające na celu chronić swoich pracowników przed zarażeniem. Głównym interesem pracodawców jest ograniczanie rozprzestrzeniania się choroby po zakładzie pracy i redukcja ewentualnych nieobecności chorobowych. Spółka wzmocniła ofertę rozwiązań umożliwiających pracę zdalną - oprogramowanie do Obsługi klienta omni-channel.

Pracują też nad ilością wdrożeń oferując "program partnerski". Ciekawe ilu partnerów udało im się pozyskać i jaka jest ilość nowych wdrożeń dla mniejszych podmiotów. Być może już dowiemy się tego z raportu.
    Ktoś pewnie powie ze znów wychwalam, ale cóż, nowy kierunek sprzedaży jest idealny dla tej branży i wypróbowany przez inne podmioty, jak Comarch chociażby. Od teraz InteliWise będzie skupiac się na rozwoju produktu i dużych wdrożeniach. W miedzy -czasie mniejsze implementacje będą robić partnerzy wynagradzani %. Daje to pewnoś utrzymania jakości wdrożeń i szybkiej reakcji na nowe zapytania ofertowe.

Jeszcze do Mrocznego: Miałeś trochę racje z tą ksiegowościa i jej genezą. Księgi prowadzi im MR. SZYMON BARANOWSKI :))
    Można powiedziec że hipotetycznie to mój powinowaty, albo choc daleki krewniak (jednak nie baca) :))
  • Re: Ponawiam DO STNR Autor: ~Marek [93.159.159.*]
    Firma chce się rozwijać organicznie i nie ma jakiś zapędów na bardzo szybki wzrost. Jeżeli jest tylko organizacyjnie są gotowi na obsługę większego zapotrzebowanie to dadzą radę . Może próbować ich ktoś przejąć - taka opcje tez mysle ze trzeba brać pod uwagę.
  • Re: Ponawiam DO STNR Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Przejąć.? Ja to bym nie oddała takiego interesu. Ale wiadomo.. Wszystko jest kwestią ceny. Masz jakieś typy?
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.