• Zagadka do wyjaśnienia Autor: ~Zagadka [5.182.185.*]
    Excellence testy z certyfikatem FDA już w sprzedaży - w dniu ogłoszenia kurs -17%
    Biomass przekazanie dokumentów do rejestracji testów - w dniu ogłoszenia kurs +54%
    Hemp zawarcie umowy na produkcję testów, po czym nastąpi przekazanie dokumentacji do rejestracji, kurs +25%

Ktoś ma pomysł, o co tu chodzi...?
  • Re: Zagadka do wyjaśnienia Autor: ~Krzysiek [89.67.82.*]
    EXC https://pracodawcy.pracuj.pl/excellence-s-a,5383 Szuka ludzi do pakowania paczek
  • Re: Zagadka do wyjaśnienia Autor: ~Zagadka [5.182.185.*]
    To niestety nie jest odpowiedź na pytanie.
  • Re: Zagadka do wyjaśnienia Autor: ~vix [185.119.184.*]
    chyba nikt niewtajemniczony nie wie co sie tu dzieje. Skoro zatrudniaja nowych pracownikow to nie bankrutuja. Moze jakas wymiana poszla na poziomie 0.3 ? widziales jak wczoraj to bylo blyskawicznie podstawine i walone do koszyka ?
  • Re: Zagadka do wyjaśnienia Autor: ~xmen [37.248.209.*]
    Przypomina mi to troszkę Medcamp jak spadał z 7zł do 2,8zł i za każdym razem po dobrym komunikacie lekka góra i dół aż w końcu wyzbierali i poszedł nawet w ok. 15zł może tu będzie podobnie.
  • Re: Zagadka do wyjaśnienia Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    chodzi o to, że tam jst więcej kupujących niż sprzedjących a na excellence odwrotnie. O nic inego nie chodzi. Wynika z tego, że akcjonariusze uważają, że tam kurs jest za niski i podana informacja powinna zwiększyć cenę waloru, natomiast tutaj akcjonariusze uważają, że obecna cena waloru odzwierciedla potencjalne korzyści jakie spółka może osiągnąć jeśli inormacje w ESPI się spełnią.
    To tyle.
  • Re: Zagadka do wyjaśnienia Autor: ~Olek [176.199.211.*]
    Witam,odpowiedzi niestety nie znam,ale gdzieś na innym Forum wyczytałem ,że Medicofarma nie weszła na NC,przejmując firmę HRC ze względu na Prezesa który się wycofał ,i że skupuje akcje Ex,i że podobno się szykuje przejęcie Ex przez Medicofarmę i wejscie na NC,czy ktoś o tym słyszał?czy to kolejny Fake ?Pozdrawiam Olek,i z góry dziękuję za jakieś odpowiedzi ,też chcę dodać że posiadam spory pakiet Ex ,i będę czekał ,wyznaczyłem sobie 5zł ,i to będzie mój cel.
  • Re: Zagadka do wyjaśnienia Autor: ~vix [185.119.184.*]
    cos tu sie wyprawia, pierw poza rynkiem doszlo do sprzedazy udzialow, a teraz jak by specjalnie zanizali kurs i wymieniali sie po 30gr. ?? firma nie wyglada na bankruta WTF?
  • Re: Zagadka do wyjaśnienia Autor: ~Zagadka [185.198.89.*]
    Gdyby to był problem w kwestii bankrutowania itp. problemów firmy, to nikt by się nie dziwił na widok zachowania kursu. Rzecz w tym, że firma jest stabilna i w dodatku się rozwija, każde kolejne Espi jest coraz lepsze, a co potem dzieje się z kursem większość z nas zauważyła i dlatego jest to zagadka...
  • Re: Zagadka do wyjaśnienia Autor: ~Olek [176.199.211.*]
    właśnie,mam nadzieję że po raporcie coś się wyjaśni,i tak będę trzymał papier,nawet jak będzie spadał jeszcze,Pozdro.
[x]
EXCELLENC 25,84% 0,45 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.