• ^^^^^ NOWE ESPI !!! CO TU JEST GRANE ??? ^^^^^ Autor: ~MIRACLE [165.231.253.*]
    SZYBKO !!! Pociąg jeszcze nie odjechał…

Słyszeliście ???? Na rynku pojawił się kolejny krzak oferujący testy na Covida

Heheheeheh sam się z tego śmieję bo mam jego akcje ale uważam że jest równie wielkim krzakiem jak Innogene.
    MOWA O BIOMASS !!!

BIOMASS vs. Innogene

______________Test Balona_________________
    Krzak Innogene od Lutego 2020 z 2,40pln urósł tylko do 86zł w Listopad 2020 hehe
    Krzak Biomass od Lutego 2020 z 1pln urósł do 2,16pln  w dniu 05.11.2020  

______________Test wyników finansowych_____
    Krzak Innogene przez wszystkie swoje kwartały oprócz drugiego 2020 miał zysk netto na minusie
    Krzak Biomass przez wszystkie swoje kwartały był na plusie // tutaj raczej lepiej jest zarządzany Biomass pod tym względem ale to też bez euforii

_____________Test po Covidzie_______________
    Co ma do zaproponowania krzak Innogene a co ma do zaproponowania krzak Biomass ?
    Krzak innogene w moim odczuciu nic !? Pieniadze które inwestorzy w nich wsadzili zostaną przepite i przebalowane
    Krzak Biomass tutaj również nie będzie lepiej… chociaż patrząc na ich portfolio i dosyć bogata bazę patentów   --   
    link  --  może jednakcoś z pieniędzy które im damy zostanie ? Jak sądzicie ? .

_____________Podsumowanie_________________
    Czy wybrać krzak Innogene czy nowy krzak Biomass
    Obie firmy robią to samo !  Wiemy jaki jest kurs, wiemy jaka jest sytuacja finansowa, wiemy jaka jest ew. perspektywa

A ja tak od siebie – w moim odczuciu Biomass jest jeszcze w stanie jakoś wykorzystać dodatkowe środki z podbicia ich akcji natomiast Innogene z historii tej firmy wynika że wszystko co mówili e ESPI nigdy się nie sprawdziło. Nikogo nie faworyzuję – pisałem że oba to krzaki.. Zastanawia mnie tylko kto lepiej zarządza firma i kto lepiej wykorzystać kasę która od nas dostaną.

W najbliższych dniach Biomass będzie w pierwszej 10stce najaktywniejszych firm na forum Bankier.pl - ale czy to powód żeby dać im szansę ?
  • Re: ^^^^^ NOWE ESPI !!! CO TU JEST GRANE ??? ^^^^^ Autor: ~Chinol [196.240.54.*]
    Padaka ten Blirt
  • Re: ^^^^^ NOWE ESPI !!! CO TU JEST GRANE ??? ^^^^^ Autor: ~Zbychu [46.204.3.*]
    Przecież pisze to od DOBREGO MIESIACA ..KIERUNEK poniżej 20zlll..spokojnie nie dziś...Ale od poniedziałku zaczniemy!!!!nie kupowac będzie taniej
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.