Dnia 2020-11-05 o godz. 16:04 ~er napisał(a): > To tez nie trzyma sie kupy, bo mogliby sprzedawać na raty po wyższych kursach, a nie tak walić uwalając cene do 30 groszy
Niestety biorąc pod uwagę, że zwała i takie obroty zaczęły się właśnie po tym (dzień, czy dwa) to niestety trzyma się kupy...
tak to wygląda jakby JRH już sprzedawał, ale jeśli tak to chyba jeszcze trochę to potrwa według mnie... Cały czas muszą pozorować duże obroty bo przecież ulica nie bieże takich ilości... Chyba, że coś się dzieje innego o czym nie mam pojęcia...
Też nam się wydawało, że to już dawno powinno się skończyć... ale trwa od początku października. najpierw długo jechali równo w okolicach 0,50 ciągle, a teraz równo w okolicach 0,30, każdy widzi jakie ilości lecą i są zbierane, pytanie natomiast co potem.
Potem to już koniec i wycofają spółkę z NC, a my możemy nie kupować już papieru toaletowego przez długi długi czas, bo każdy już sobie zainwestował w niego.
w sumie według moich wyczeń zbyli po 11 gr dokładnie 63 500 000 akcji z czego 16 000 000 poszło na JRH pozostałe na NN Dstrybucja trwa od początku października na poziomach 50 do ponad 60 gr, 40 do 50gr i teraz 30 do 40gr. Ciekawe czy faktycznie JRH już realizuje zyski? Ogólnie banda cwaniaków. Ja też wszedłem tu przed 29 września i niestety poniosłem straty choć próbowałem uśredniać, redukować co tylko... ale nie było szans bo ja kupowałem po info o Pingo Doce, Kancelari Premiera i grupie FHC po około 70 gr.
ja mysle ze jest ustalona data trzymania nisko kursu tak zeby odpowiedni ludzie i ich rodziny dzieci kochanki mogli kupic po 30 gr w zamian za kontrakty pozniej jest uwolnienie kursu wolna amerykanka podbijanie i lecimy na 1 ...2 ... 3 zeta ... rzy dni 2 x widly ....
Ogólnie to wszystko wygląda trochę jak na Borucie... Tam rzucili info i poszła spółka na nie jedne widły... A potem jak zaczęli wyrzucać celowe blokowanie batony bardzo grube i ogólnie stopniowe spychanie kursu w kilka dni ze szczytu zbili jakieś 70%!!! A teraz mielą prawie w miejscu. Po pozytywnym info chwilowe wybicie i zaraz zjazd i trzymanie tego samego poziomu