Ktos was próbuje naciaganac pod jakies plotki i falszywe informacje o rzekomych umowach z Blizzardem. Nie bylo i nie ma o tym zadnej oficjalnej informacji. Przesledzcie sobie ostatni rok tej spolki. Festiwal falszywych informacji, polprawd, niespelnionych obietnic.
tak negatywnie ocenianej spółki trudno tutaj szukać... zresztą poprzednia polityka informacyjna była, delikatnie mówić, niefrasobliwa... to czemu się dziwić... a pod co rośnie...? sam chętnie się dowiem :-) życzę zysków czy choćby odrobienia strat!
Niestety sprzedałem kilka dni temu większość pakietu ze sporą stratą, a chciałem czekać na sytuację jak wczoraj i dzisiaj, jednak potrzeba wejścia w inne okazje była silniejsza ;) No cóż, może chociaż innym uda się odrobić straty, byle szybko, bo bez konkretnych wiarygodnych ESPI może tu być zaraz Niagara Falls :P
Też już raz się tak przejechałem ... sprzedałem z lekką stratą żeby włożyć gdzieś indziej. Tam nagle zaczęło spadać, a w poprzedniej spółce rosnąć dlatego nie wyciągam już kasy jak mam stratę...nie pali się więc niech siedzi ale wnioski wyciągnąłem.
taki również był mój plan, niestety troszkę brakło cierpliwości. Wiem jednak, że bez większych zmian w samej spółce SIMFABRIC i po prostu konkretów w postaci rzeczywistych porządnych umów czy wydania tych swoich obiecanych gier własnych, szybko mojego zaufania nie odzyskają. Póki co nie na moje nerwy :P
taki również był mój plan, niestety troszkę brakło cierpliwości. Wiem jednak, że bez większych zmian w samej spółce SIMFABRIC i po prostu konkretów w postaci rzeczywistych porządnych umów czy wydania tych swoich obiecanych gier własnych, szybko mojego zaufania nie odzyskają. Póki co nie na moje nerwy :P
odp.
na gpw od 1993r. wiele było podobnych sytuacji od początku gpw. można powiedzieć, że były prawie regułą, jak mafia i liczne gangi były prawie oficjalną rzeczywistością, bynajmniej do 2005r. ; w serwisach informacyjnych ok. 99,5% mediów podległych dzisiejszej totalnie antypolskiej kolaboracjo-mafii (po-ko-kod) o gangach i mafi w Polsce mówiło się wtedy jak o prognozie pogody z naturalnością jak chcąc oswoić Naród.
sam wielokrotnie przechodziłem sytuacje o jakich piszą tutaj poprzednicy ; dużo czytałem o spółkach, obserwowałem operacje na walorze który posiadałem lub miałem go nabyć a przy tym posiadam dużą intuicje i przewidywalność. Tylko intuicja i przewidywalność powodowały, ze czasem zarabiałem i że z małą chyba przerwą jestem na GPW do dzisiaj- jestem bo też nie mam możliwości na hobby i gpw mi to trochę wypełnia. Lubię jak coś się dzieje i gdy parę razy po kilku miesiącach lub tylko tygodniach trzymania waloru w jego najbardziej obiecujących okresach one spadały lub stały w miejscu, prawie zawsze gdy z nich wyszedłem, jeszcze tego samego dnia lub najwyżej do 2 dni kurs odbiłał. Kety nawet trzymałem kilka mc-y i myślalem już że ze mna coś nie tak i też wyszedłem ; potem kęty szły ciągle do góry chyba przez kilka lat. W końcu postanowiłem uprzeć się i wytrzymać 2 lata z upatrzoną spółką/kami (obiecanki zarządów- komunikaty perspektywiczne) ; było kilka takich spółek i każdą doprowadzono do uadłości a dwie ostatnie jakby wisiały na krawędzi. W ten sposób co najmniej 2 razy straciłem cały majątek, łacznie z pieniędzmi zarobionymi zagranica. Wiele instytucji jeszcze jest porażonych zastępami po-st-komunale a oni nie mają żadnych skrupułów zrobić wszelkiego zła. Oczywiście ktoś po-wie aby zbagatelizować; nawiedzony itp. ale każdy może ocenić na przykładzie chyba najbardziej transparentnym i efektownym jakim sa tzw sądy ( zdecydowana większość sędziów wszystkich po-kolen to z mianowania - bezpośredniego lub po-sredniego poprzez korporację sędziowską z aparatu stalinowskiego; efekty, nawet dzisiaj przy tak dużym poświęceniu Polaków z PiS-u aby to naprawić i ścigać jakoś, nadal ci tzw sędziowie potrafią kraść, jedzić po pijanemu i wypuszczać na wolność przestępców wszelkiej maści i z recydywą z wieloma zarzutami prokuratorskimi na wolność z więzienia lub z aresztu ( świeżość u giertychów krauze stary- młody). Gdy już ktoś upora się z lemingozą i sugestiami po-st-komunale próbujacymi takich jak ja zakrzyczeć lub ośmieszyć, wtedy zrozumie, że żadnym problemem nie jest aby te mafijne struktury po-st-komunale totale zalegały po biurach maklerskich i na gpw (przecież nawet do wczoraj lub dzisiaj RPO czy KNF pro mafijnie sklonni). po prostu wgląd były cinkciarzy w rachiunki maklerskie, porównania IP z osobami ( można... - można nawet zakłucać do dzisiaj sygnał TVPINFO gdy mówi się tam niewygodnie o czolowych po-st-komunale . tak, chodzi tylko czy dana osoba wychodząca z akcji miala dość duży pakiet na daną spółkę/okoliczności itp.