• Moska Autor: ~Eto111 [83.97.23.*]
    Miałem szczęście posiadać akcje Kancel-Wec ( taki mniejszy KME) kiedy Moska stał się udziałowcem. Wywindował wtedy akcje z około 50 gr do prawie 5 zł. Udzielał też spółce pożyczek. W tej chwili posiada tam, razem z synem ponad 30 % akcji.
    Tak więc, zna branżę windykacyjną i chyba wie co robi skupując KME. Co prawda nie spodziewam tu się aż takiej pompki jak na Kancel, ale jego wejście dobrze wróży.
  • Re: Moska Autor: ~Jatek [155.133.35.*]
    Myślę że Medius to jednak inna o wiele inna półka. Jeżeli tylko porównamy portfele to jest przepaść. Wec jest jednak stabilna na której widnieje przyszłość 6pln / akcja. W kme również wierzę I to bardzo. Liczę że do 2 lat będzie powyżej 10pln
  • Re: Moska Autor: ~Eto111 [83.97.23.*]
    Tak w ogóle, to co tutaj się stało że kurs tak runął? Interesowałem się Mediusem tak ze 4 lata temu gdy kurs oscylował około 5 zł, ale ostatecznie wybrałem Kancel. Widziałem później, jak było chyba około 25 zł i przeżyłem dosłownie szok jak kilka dni temu, przy info o wejściu Moski zobaczyłem 72 gr.
  • Re: Moska Autor: ~marian_koniuszko [95.44.69.*]
    Dnia 2020-11-04 o godz. 22:01 ~Eto111 napisał(a):
    > Tak w ogóle, to co tutaj się stało że kurs tak runął?

widmo bankructwa

Dnia 2020-11-04 o godz. 21:35 ~Jatek napisał(a):
    >W kme również wierzę I to bardzo. Liczę że do 2 lat będzie powyżej 10pln

spokojnie będzie 10 zł. za kilogram. o ile nie wkroczy wcześniej syndyk.

Dnia 2020-11-04 o godz. 18:35 ~Eto111 napisał(a):
    >Tak więc, zna branżę windykacyjną i chyba wie co robi skupując KME

zna branżę i jeszcze sam weźmie portfele i ruszy w teren windykować

• Re: Moska Autor: ~Eto111 [83.97.23.*]
    Marian wyczuwam u ciebie ogromne rozgoryczenie. Zastanawia mnie tylko, czy posiadasz jeszcze akcje, naturalnie z ogromną stratą, i po prostu nie wierzysz już w spółkę, czy może sprzedałeś, zaksięgowałeś stratę, a teraz gdy pojawiła się jakaś nadzieja plujesz sobie w brodę?
  • Re: Moska Autor: ~Jatek [155.133.35.*]
    Marian, o inne forum spółki windykacyjne ten sam komentarz. Możesz tu być ale wymyśl nowe teksty, przecież płacą Ci za to. Pozdr
[x]
KME -0,77% 0,26 2026-05-15 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.