• Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa Autor: ~Eliza [5.62.39.*]
    Wszystkie zagrywki mające na celu podawanie tutaj oraz w szczególności na grupach fb fałszywych informacji poprzez zorganizowaną grupę osób zostały udokumentowane przeze mnie. W przyszłym tygodniu dowody na manipulację kursem akcji Polaris IT zostają wysłane do Komisji Nadzoru Finansowego oraz Prokuratury.

Czekajcie na rozwój sprawy, będzie afera
  • Re: Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa Autor: ~Meme [185.234.241.*]
    Ale się rzucili do sprzedaży :)
  • Re: Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa Autor: ~TAjasne [107.150.30.*]
    Droga Elizo, to samo wypisywałaś na 4masie, ponieważ kupiłaś za ponad 2zł i na Aquatechu.
    Rozumiem, że przez to, że tam zostałaś wykorzystana to czujesz także tutaj niepokój i poddenerwowanie, ale spokojnie to nie jest 4mass czy Aqua. Tu akcje wystartowały z ok. 2zł, a nie z 20 groszy na ponad 3zł.
    Jak akcje będą kosztowały 38zł i w krótkim czasie spadną na 5zł to wtedy składaj info do KNF, ale wcześniej sprzedaj jak już będziemy mieli ponad 15zł na akcjach żebyś później nie spanikowała i nie mała do nikogo pretensji.

Pozdrawiam i życzę samych zysków.
  • Re: Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa Autor: ~ppp [5.172.236.*]
    Nieprawdopodobne, papier raptem podniósł się z 2 zł na 3zł tydzień temu,teraz wszystko dzieje się w przedziale 2,5-3zł kiedy cała giełda panicznie spada tu w miarę spokojnie na kursie, ale pojawił się jakiś dziki skowyt i występy cyrkowe clownów?. Za dwa tygodnie będzie nowy oficjalny raport spółki, a tu takie "bezinteresowne" wątki, niesamowite jak daleko można się posunąć w obsuwaniu kursu będąc spóźnionym nieukiem ze zbieraniem akcji i informacjami o firmie. A może to właśnie najlepszy czas na bezczelne zbijanie kursu bo i wybory w usa pewnie w tym pomogą? Sam jestem tu tylko dlatego że interesowałem się firmą kiedy przez ostatnie miesiące wszyscy zapomnieli i powolnie spadało, teraz wierzę że następne kwartały zmienią to bo oferta iSRV ZRT dobrze rokuje, zabezpieczenia, telemedycyna, współpraca z NATO, AI - jestem bardzo ciekaw co DUŻEGO z tego wyniknie na przestrzeni roku - kilku i mam skromną nadzieję że kurs będzie szedł stopniowo w górę nawet w krótszym terminie, ale jak widać lepiej odstawiać kabaret na forach bankiera, jak widać historia błazenady w obie strony lubi się powtarzać już raz tu "lekarstwo" na raka miało być jakieś turbiny i inne diabły, a teraz ktoś bardzo che kupić jak twierdzi nic nie warte akcje za 50gr.-1zł.

• Re: Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa Autor: ~Eliza [5.62.39.*]
    Napisałeś ,,Tu akcje wystartowały z ok. 2zł, a nie z 20 groszy na ponad 3zł."  i to jest kłamstwo z Twojej strony :)
    Zachęcam do przejrzenia wykresu na biznesradar z zaznaczeniem w prawym górnym rogu funkcji ,,skoyguj wykres o operacje na akcjach" :
    https://www.biznesradar.pl/notowania/PIT#5l_lin_lin
    Nie trzeba być bystrzakiem żeby zobaczyć na jakich poziomach był kurs :)

Zachęcam do zapoznania się ile na chwilę obecną warta jest spółka:
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=8814919&strona=1

• Re: Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa Autor: ~ppp [5.172.236.*]
    Jeśli tak mamy liczyć to nawet z 8 groszy na 63 grosze i w tamtym czasie właśnie ostro działała spółdzielnia kończąc swoje wygłupy na magicznej rakowej turbinie, był to czas kiedy firma eventowa Ark Royal nie mająca nic wspólnego z dzisiejszą działalnością przestała istnieć więc musiało to być za absolutne grosze Potem scalenie na 3zł atak na 4zł i powolny wielomiesięczny spadek do 2zł i zapomnienie przez inwestorów bo nic się nie działo ot była sobie PolarisIT kilkuosobowa firma informatyczna, a pracował głównie zarząd by pozałatwiać wszystkie istotne papiery - norma. Tydzień temu wreszcie oficjalnie poinformowano na stronie PolarisIT cyt: W imieniu Polaris IT Group SA mam przyjemność poinformować naszych szanownych akcjonariuszy, że w ostatnich dniach miało miejsce największe wydarzenie w historii naszej firmy, a mianowicie zarejestrowanie przez polski Sąd uchwały Walnego Zgromadzenia z dnia 6 lipca 2020 r. Zgodnie z decyzją mogę powitać w grupie spółkę iSRV Zrt.
    Mamy więc teraz do czynienia z zupełnie inną firmą w mojej ocenie bardzo dobrze rokującą wystarczy zajrzeć na ich stronę i zobaczyć w jakich dziedzinach działają. Jeśli w to nie wierzysz twoja strata, to co jakieś oszołomy wypisują na forach naprawdę nie ma większego znaczenia, ja wierzę że lepiej mieć w portfelu choć kilka akcji firmy z takim przyszłościowym profilem działalności. Choć pewnie w przyszłości jeszcze wielu internautów będzie próbować wywołać emocje W OBIE STRONY z nadzieją tańszego dokupienia lub droższej sprzedaży akcji na przestrzeni tygodnia-miesiąca, ja sobie spokojnie poczekam z paroma akcjami (i na pewno nie kupionymi za wszystko co mam), zbyt dużo już potraciłem w skali tygodnia by nie nauczyć się w końcu myśleć w skali roku.
    Życzę powodzenia.

• Re: Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa Autor: ~Eliza [5.62.39.*]
    I wiesz co jest najlepsze? To że nikt nie ma ŻADNYCH KONKRETNYCH ARGUMENTÓW na to że na chwilę obecną jedna akcja spółki jest warta więcej jak ok. 1zł. Same bajki nie poparte konkretnymi argumentami do zdementowania na pstryknięcie palcem i to w sposób merytoryczny :)
  • Re: Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa Autor: ~xxx [5.173.33.*]
    Zobaczcie kolejkę na kupnie. Są same transakcje po 5000, 10 000 i 20 000, wystawione przez jedną osobę, ktoś tu zbija kurs celowo
  • Re: Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa Autor: ~Nwmm [37.225.47.*]
    Eliza jak Ci się zbliża okres to wyłącz internety i wróć za tydzień
  • Re: Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa Autor: ~Eliza [5.62.41.*]
    .... :)
[x]
POLARISIT -10,24% 0,23 2025-05-16 16:12:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.