Nieprawdopodobne, papier raptem podniósł się z 2 zł na 3zł tydzień temu,teraz wszystko dzieje się w przedziale 2,5-3zł kiedy cała giełda panicznie spada tu w miarę spokojnie na kursie, ale pojawił się jakiś dziki skowyt i występy cyrkowe clownów?. Za dwa tygodnie będzie nowy oficjalny raport spółki, a tu takie "bezinteresowne" wątki, niesamowite jak daleko można się posunąć w obsuwaniu kursu będąc spóźnionym nieukiem ze zbieraniem akcji i informacjami o firmie. A może to właśnie najlepszy czas na bezczelne zbijanie kursu bo i wybory w usa pewnie w tym pomogą? Sam jestem tu tylko dlatego że interesowałem się firmą kiedy przez ostatnie miesiące wszyscy zapomnieli i powolnie spadało, teraz wierzę że następne kwartały zmienią to bo oferta iSRV ZRT dobrze rokuje, zabezpieczenia, telemedycyna, współpraca z NATO, AI - jestem bardzo ciekaw co DUŻEGO z tego wyniknie na przestrzeni roku - kilku i mam skromną nadzieję że kurs będzie szedł stopniowo w górę nawet w krótszym terminie, ale jak widać lepiej odstawiać kabaret na forach bankiera, jak widać historia błazenady w obie strony lubi się powtarzać już raz tu "lekarstwo" na raka miało być jakieś turbiny i inne diabły, a teraz ktoś bardzo che kupić jak twierdzi nic nie warte akcje za 50gr.-1zł.