Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,66 zł , zmiana od tamtej pory: -91,43%

Re: Wysyłam do KNF dokumentację o możliwości popełnienia przestępstwa

Nieprawdopodobne, papier raptem podniósł się z 2 zł na 3zł tydzień temu,teraz wszystko dzieje się w przedziale 2,5-3zł kiedy cała giełda panicznie spada tu w miarę spokojnie na kursie, ale pojawił się jakiś dziki skowyt i występy cyrkowe clownów?. Za dwa tygodnie będzie nowy oficjalny raport spółki, a tu takie "bezinteresowne" wątki, niesamowite jak daleko można się posunąć w obsuwaniu kursu będąc spóźnionym nieukiem ze zbieraniem akcji i informacjami o firmie. A może to właśnie najlepszy czas na bezczelne zbijanie kursu bo i wybory w usa pewnie w tym pomogą? Sam jestem tu tylko dlatego że interesowałem się firmą kiedy przez ostatnie miesiące wszyscy zapomnieli i powolnie spadało, teraz wierzę że następne kwartały zmienią to bo oferta iSRV ZRT dobrze rokuje, zabezpieczenia, telemedycyna, współpraca z NATO, AI - jestem bardzo ciekaw co DUŻEGO z tego wyniknie na przestrzeni roku - kilku i mam skromną nadzieję że kurs będzie szedł stopniowo w górę nawet w krótszym terminie, ale jak widać lepiej odstawiać kabaret na forach bankiera, jak widać historia błazenady w obie strony lubi się powtarzać już raz tu "lekarstwo" na raka miało być jakieś turbiny i inne diabły, a teraz ktoś bardzo che kupić jak twierdzi nic nie warte akcje za 50gr.-1zł.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLARISIT -10,24% 0,23 2025-05-16 16:12:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.