Widać że zainteresowanie spółka wzrasta, ilość naganiaczy na spadki i zwykłych troli wzrasta. "3-2-1 zł ... " fajnie by było :-) Mi wystarczy taki poziom jak jest teraz tylko ilości sprzedawanych akcji małe :-( Ale jeszcze śmieszne trole trochę postraszą ludzi i więcej mi wpadnie, dziękuje.
Nie wiem skąd oni biorą te poziomy :D skoro najtańsze akcje były po 6,6 na emisji i poza mną te pewnie mało kto je jeszcze ma :D liczą, że jak ktoś brał akcje po 10, 15, albo 17 zł to odda za 3 ze strata 80%? Kto się miał wyprzedac ten się wyprzedal. Zaraz się rynek uspokoi i do końca roku nowe historyczne szczyty będą :) dzisiaj ostatni strachliwi się sprzedają, zeby nie zostać na weekend z akcjami. W poniedziałek zaczną odkupowac drożej :)
Już tylko tydzień do rapotu. A kilka ciekawych rzeczy tam może byc:
1. Jak idzie dalszy rozwój Giftbuy i Rumunii
2. Czy prezes ogłosi coś z zapowiedzi, które były w webinarze (nowy projekt, plantwear peta, rozwój plantwear home).
3. Jaki jest ostateczny wynik za Q3, bo szacunki, które są podane nie zawierają wszystkich przychodów i zysków.
Czemu "chcecie"? Pytałeś mnie w innym wątku jaka cena będzie dla mnie satysfakcjonująca i Ci pisałem, że osobiście czekam na 50 zł na koniec przyszłego roku. J
Bardzo dobry raport. Około 5 razy większy zysk w kwartale rdr. Widać rozwój, ale to jeszcze nie wszystko na co tą firmę stać. E-commerce rośnie w zaskakującym tempie, a plantwear cieszy się coraz większa popularnością. Warto trzymać akcje.
Bardzo dobre wyniki za III kwartał! prawie 500% większy zysk w kwartale. A jesteśmy w trakcie najlepszego teraz kwartału. Zarząd spółki komentuje że jest świetnie przygotowany do IV kwartału, zamknięcie galerii tylko zwiększy popyt dla Plantwear. Widać że to co robi zarząd ma spore pokrycie w rzeczywistości. Planują ekspansje na dalsze rynki.
Spółka mocno nie doceniono na tle rynku, tym bardziej teraz w dobie e-commerce.
10zł tutaj to nic, myślę że aktualnie wliczając przyszłość firmy i zdecydowane większe zyski kurs może to zdyskontuje i okolice 20zł powinno być.
Poniżej dla jasności przytoczę Farmazoniarza @Milo bo obecnie wykres pokazuje to i kurs 1.41zl:
https://zapodaj.net/1bf36ba3decf1.jpg.html
@Milo i jego wizja 50zl na koniec 2021 roku:
Autor: ~milo [37.47.144.*] 2020-11-03 15:45 Czemu "chcecie"? Pytałeś mnie w innym wątku jaka cena będzie dla mnie satysfakcjonująca i Ci pisałem, że osobiście czekam na 50 zł na koniec przyszłego roku. J
@Milo dnia 30/10/2020 napisał o 3zl a dziś nawet po 1.5zl nie chcą kupować, zadziwiające:
Autor: ~milo [31.60.116.*] 2020-10-30 11:30 Nie wiem skąd oni biorą te poziomy :D skoro najtańsze akcje były po 6,6 na emisji i poza mną te pewnie mało kto je jeszcze ma :D liczą, że jak ktoś brał akcje po 10, 15, albo 17 zł to odda za 3 ze strata 80%? Kto się miał wyprzedać ten się wyprzedał. Zaraz się rynek uspokoi i do końca roku nowe historyczne szczyty będą :) dzisiaj ostatni strachliwi się sprzedają, żeby nie zostać na weekend z akcjami. W poniedziałek zaczną odkupować drożej :)
Wszystkie te posty tych Farmazonów są powyżej w tym wątku wiec sami zobaczcie co za fachowcy tu działają. Ładnie ich rynek zezłomował a ten co ostatnio wystawiał 22 tys szt. na S po ok 2zl ciągle tego nie pogonił. Czekamy aż sypnie PKC-em.