• Akcje zabrane po 62 Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.184.*]
    Możemy lecieć w górę. Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Krzysztof [5.173.52.*]
    Oj chyba nie tak prędko.Amunicja się nie kończy:(
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Tylko co to za kaciapa,dopiero kurs był po 70zł,to mógł wystawiać na S.,ale widocznie woli po 62.00zł sprzedawać.
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~John [5.173.102.*]
    Nie sprzedawac tylko kupowac to harnasie sypia a on to zbiera i daje blokade
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Tomek [5.173.43.*]
    Panowie to automat. Jak mu sie amunicja konczy to podbitka kupuje i od nowa w dol. Probowalem kupic te 62 to szybko sprzatnal jednym ruchem niemalze.
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Wowa [37.47.10.*]
    Ostatnia szansa żeby tanio kupić przed odpałem.
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~kosa480 [95.50.75.*]
    Wątpię, jak jutro ogłosza lockdwon to nie będzie litości. Ja nadstawiam wora dopiero przy 50. Chociaż jeśli w weekend nie zaczną promować WH to może być tu jeszcze gorzej. Niby człowiek wiedział, ale się łudził, że nie będzie drugiego krachu :/
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~John [5.173.102.*]
    To sprzedaj i kupisz taniej skoro tak twierdzisz
    Tak też zrobiłem, zresztą z prawie wszystkim co miałem.
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Nurek [93.105.176.*]
    Kosa po ile sprzedałeś? Po 62?
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~John [193.238.200.*]
    Patrzac po wolumenie to pewnie byl grubas
    Dzisiaj chyba po 62,30 resztkę oddałem. Wiem, ze to pewnie błąd, ale nie chce znowu być smutnym jak w lutym (?), kiedy akcje sturlały się poniżej 20. Oczywiście był to spadek z innej wysokości, wtedy ceną za którą jakiś pakiet można było przytulić było 32-34, jak ktoś był cierpliwy to w poniedziałek na otwarciu i za 30 wyciągnął. Nie było Wizards 2, nie było Iron i nie było umowy na WH. Tyle, że ja zostałem wtedy z ręką w nocniku bo lekceważyłem covid, a bardziej niż tracić pieniędzy nie lubię popełniać tych samych błędów. Od dawna planowałem wyjść do końca października, więc nie jestem stratny, choć rozeszło mi się sporo zysku wczoraj, coś tam sobie zostawiłem na spekułach covidowych, ale nie polecam tego stylu życia :P Zresztą, jak w sobotę wjedzie trailer to będę płakał pewnie w domowym zaciszu, także nie naganiam na wyprzedaż, po prostu nie jestem taki pewien czy 62 to jest już promocja, przypominam, że na tym poziomie w październiku już dało radę dobrać, nawet niżej a wtedy widmo lockdownu było niby nierealne.
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Nurek [93.105.176.*]
    Owszem czas teraz niepewny przed nami trochę huśtawki mimo to nie jest to dobry czas na sprzedaż. Pojutrze rozpoczyna się kampania w grudniu premiera. Nawet jak trochę pobuja w listopadzie to w styczniu odrobi ale rozumiem Twoje obawy. Ja tam twardo siedzę, jeśli zejdzie poniżej 60 to dobiorę. Mam czas i mogę poczekać
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.184.*]
    Ale czas pokazał, że covid sprzyja sprzedaży gier. Więc nie wiem czego tu się bać.
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Tomek [5.173.43.*]
    Kazdy ma inna strategie.
    Ja uwazam, ze jednak nie bedzie tutaj takiego spadku bo ci co mielinoddac to oddali. A spadki to sa wywolywane kilkoma akcjami przez maszynke. I ktos ciagle zbiera.
    No wiem, możliwe, że zbyt bojaźliwie podchodzę do tematu i na pewno tu wrócę. Żal mi było akurat Węgiel sprzedawać bo nie spotkałem jeszcze tak zwartego akcjonariatu, plus sam papier jest świetny, ma śmieszną kapitalizację względem perspektywy długoterminowej, ale no kwestia indywidualnej strategii. Bardziej holistycznego spojrzenia na swój portfel. Poniedziałek pokaże czy w tym przypadku strategia była słuszna. Niestety dalej jest to NC, a NC dostaje zawsze pierwsze po łbie. Dla mnie wycena na ten moment jest dobra, a podczas krachu powinna być jednak zaniżona i wtedy chcę tym razem dobrać. Wiadomo Carbon ma w rękawie mocne asy, dlatego monumentalne znaczenie ma w mojej ocenie tego co się dzieje tylko i wyłącznie czas, a dzisiaj czas jest zły z potencjałem na tragiczny. No, ale kończę już te przemyślenia bo może faktycznie tylko szkodzę, inna sprawa, ze to forum i tak jest chyba niezbyt uczęszczane.
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Wowa [37.47.10.*]
    Tylko jakiś globalny kataklizm.Rynki światowe mogą tąpnąć dzień,dwa ale zaraz sypną świeżym dolarem i zasypią dziurę z nawiązką.nie wiem co mogłoby wywołać panikę,covid bis już nie zrobi wrażenia.
    Pamietac trzeba ze 5 rewolucja nadchodzi a to rewolucja cyfrowa 5g i internet rzeczy i jestem niemal pewien ze vr odegra gigantyczną role
    https://uploadvr.com/warhammer-age-of-sigma-tempestfall/
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.184.*]
    W ten weekend wskakujemy do wyższej ligi.
    Panowie i panie 2021r to bedzie mistrzostwo carbon musi zrobic wszystko zeby nakrecic "hajp"na iron vr bo tak mnie w kosciach lamie ze zaraz po emisji cos na pokażą a moviegames ma wiele gier z potencjalem na vr np lust from beyone
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~korbaczek [85.221.150.*]
    Trailer wyszedl przed chwilą.
    lol, dzięki za info, odkupiłem za 65, az mi się ręcę trzesą XD ale fuks
    No to 1 q 2021r premiera plus wizzard na questa spokoj i cierpliwosc a bedziemy nieli tu creepy albo 11bit pozdrawiam
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~czosnek20 [83.238.234.*]
    Udalo sie dokupic 100 po 63 zl pozdrawiam .
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~adm_nemo [91.239.206.*]
    Wyluzuj od giełdy. Jak masz takie emocje na ~200 akcjach to pomyśl, co miałbyś przy 2000, albo - przy 20000.

Ma emocje bo zaczol w marcu
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~czosnek20 [83.238.234.*]
    Koledzy John i ADM dokladnie tak jest jak piszecie zaczolem w marcu skupywac CARBON srednia 24 zeta . I tak udalo mi sie skupic skromny pakiet do dzisiaj 1.5k akcyjek . pozdrawiam
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~adm_nemo [91.239.206.*]
    Dnia 2020-10-29 o godz. 17:29 ~czosnek20 napisał(a):edz
    > Koledzy John i ADM dokladnie tak jest jak piszecie zaczolem w marcu skupywac CARBON srednia 24 zeta . I tak udalo mi sie skupic skromny pakiet do dzisiaj 1.5k akcyjek . pozdrawiam

@czosnek
    Pisałem a propos
    Dnia 2020-10-29 o godz. 15:12 ~kosa480 napisał(a):
    > lol, dzięki za info, odkupiłem za 65, az mi się ręcę trzesą XD ale fuks

Za 65 poszło ~200. Sprzedać taniej i odkupić drożej - dola daytradera.

Zakładam jednocześnie, że może spaść niżej np. na 40, ale mam czas, żeby spokojnie poczekać na na 650. To m/w będzie miliard kapitalizacji. :)

• Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Xyz [161.69.123.*]
    To żeś kosa zrobił interes xD Pampers pełny?
  • Re: Akcje zabrane po 62 Autor: ~Tomek [5.173.233.*]
    Z automatem nie wygrasz. Trzeba czekac az skonczy zbieranie.
[x]
CARBONSTU 1,52% 2,00 2026-05-18 11:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.