• Kredyt - dobra informacja Autor: wan_da [217.97.76.*]
    Przepraszam, nie chce mi się odpowiadać na każdy post poklei i może w ten sposób to pomoże zrozumieć ludziom czym jest kredyt na finasowane bieżącej działalności, więc powiem tutaj:
    1. Kredyt to dobry news, ponieważ świadczy o płynności.
    2. Kwota jest dość wysoka i mówię to doświadczenia ponieważ moja firma robiąca ponad 120 mln obrotu ma podobny.
    3. Aby utrzymać płynność w firmie przy dużych obrotach taki kredyt jest niezbędny.

Tyle i aż tyle.
    Oczywiście kto będzie chciał wyleszczyć ten po swojemu przedstawi te informacje, a ludzie bez doświadczenia ze strachu wyjdą na stracie, że pazerni gracze mieli w d.... ich stratę pieniędzy.
    Zdaje sobie sprawę, że są tu ludzie, którzy wyłożyli swoje oszczędności i proszę Was nie dajcie się. Czytajcie, interpretujcie po swojemu, nie dajcie się negatywnym emocjom i naganiaczom

• Re: Kredyt - dobra informacja Autor: wan_da [217.97.76.*]
    aaaa zapomniałem,
    kredyt jest na lata 20-23 w oparciu o strategię.
    Bank studiuje takie strategie w oparciu nie o przedstawienie "jak tu będzie pięknie", ale w oparciu o konkretne plany i LICZBY pod które ustawiane są tzw. kowenanty czyli warunki do spełnienia badane w ustalonym czasie
  • Re: Kredyt - dobra informacja Autor: ~BANKOWIEC [89.79.122.*]
    Amen nic dodać nic ująć
  • Re: Kredyt - dobra informacja Autor: ~BANKOWIEC [89.79.122.*]
    Ja dodam od siebie tylko tyle.

Przy sytuacji jaka jest obecnie dostać kredyt graniczy z cudem.
    A skoro go dostali to musieli mieć mocne argumenty i gwarancję że będą wstanie go spłacić.

Także myślcie bo to nic nie kosztuje
  • Re: Kredyt - dobra informacja Autor: ~LeonZ [205.201.55.*]
    Jest teraz pod co grać....
    Może bedzie jazda jak na Merkatorze?
  • Re: Kredyt - dobra informacja Autor: ~Przem [78.88.144.*]
    Ustawiamy na 3.9 koszyk
  • Re: Kredyt - dobra informacja Autor: ~Analizator [89.79.122.*]
    A ja przestawiłem sprzedaż powyżej 5zł
    aaa ja powiem Wam, że średnią mam 4,65, 6210 akcji i cel to 8zł.
    taki poziom uważam za realny do osiągnięcia i nie dam się odstraszyć czy to spadkom czy to naganianiu
  • Re: Kredyt - dobra informacja Autor: ~Jam [185.238.205.*]
    Dokładnie, skoro bank potwierdził obecnie kondycje spółki to musi być dobrze, jeszcze jakby się spółka podzieliła z nami informacją o jakis umowach juz byłoby pieknie.
    spokojnie dobre informacje przyjdą z czasem,
    to jest spółka dla cierpliwych, trzeba ocenić swoją cierpliwość i zdecydować na ile chce się zostać, nie ma się co spinać, na innych można grać "szybciej", ale czy bezpiecznie i warto... każdy sam oceni
[x]
PROTEKTOR 0,50% 1,20 2026-04-30 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.